in

Υπέροχη τούρτα κατσαρόλας!

Τούρτα κατσαρόλας; Κι όμως! ‘Ολα γίνονται στην κατσαρόλα, μπαίνει στο ψυγείο και είναι απλά καταπληκτική!

Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο
  • 125 γρ. κουβερτούρα
  • 200 γρ.ζαχαρούχο
  • 80 γρ. κορν φλάουρ
  • 1 λίτρο γάλα
  • 450 γρ. πτι μπερ
  • Για την κρέμα: 250 γρ. φυτική σαντιγύ και 200 γρ. ζαχαρούχο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το βούτυρο, την κουβερτούρα, τον ζαχαρούχο, το κορν φλάουρ και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει βράσει. Στην αρχή θα σας φαίνεται σαν να κόβει το μίγμα, όμως μόλις πάρει βράσει θα σφίξει και θα ομογενοποιηθεί αμέσως.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί με τσέρκι και τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

Στο μίξερ χτυπάμε τη φυτική σαντιγύ και το ζαχαρούχο μέχρι να έχουν την υφή γιαουρτιού.

Δείτε επίσης: Τα 8 πιο περίεργα φαγητά στον κόσμο

Στρώνουμε πάνω από τη βάση της τούρτας που φτιάξαμε.

Τρίβουμε από πάνω κουβερτούρα ή όποιο άλλο είδος σοκολάτας θέλουμε.

Την αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες για να μπορεί να ξεφορμάρεται. Απολαύστε!

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Διάσημες μαμάδες και οι κόρες τους που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό.

Οι ταινίες της εβδομάδας (8-15/8/2019)