Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική News ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Το Facebook γέμισε... avatar - Δες πώς μπορείς να φτιάξεις το...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Το Facebook γέμισε… avatar – Δες πώς μπορείς να φτιάξεις το δικό σου!

Must read

Jim Taylor
Ο Jim Taylor είναι content marketer και έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά blogs και sites. Αγαπημένα θέματα, όσα αφορούν το σπίτι και το ευζείν.

Τις τελευταίες μέρες όλοι φαίνεται να υποκύπτουν στη νέα δυνατότητα του Facebook: τη δημιουργία του προσωπικού μας avatar.

Οι τοίχοι και τα χρονολόγια έχουν γεμίσει με χαμογελαστά avatar, καθώς ο ένας μετά τον άλλο δημιουργούν το δικό τους χαρακτήρα, με τα χαρακτηριστικά και τα ρούχα που θέλουν.

Πώς μπορείς να φτιάξεις το δικό σου avatar

Φτιάξε το δικό σου avatar με απλά βήματα
Φτιάξε το δικό σου avatar με απλά βήματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις το δικό σου avatar, είναι να επιβεβαιώσεις ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στη συσκευή σου. Για να το δεις, πρέπει να κάνεις κλικ στο μενού που υπάρχει στο πλάι και να πατήσεις στο Δες Περισσότερα. Από εκεί θα δεις εάν εμφανίζεται στη συσκευή σου η επιλογή των avatars.

Σε περίπτωση που δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, τότε θα χρειαστεί να περιμένεις μερικές μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία.

 Αφού πατήσεις Επόμενο (Next), στη συνέχεια καλείσαι να επιλέξεις το χρώμα της επιδερμίδας σου.

Ύστερα και από την επιλογή του φύλου, σειρά έχουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά: τα μαλλιά, το σχήμα του προσώπου, το σχήμα και το χρώμα των ματιών, τα φρύδια, τα γυαλιά και η μύτη (ακόμα και φακίδες), τα χείλια, ενώ οι άντρες μπορούν να προσθέσουν μουστάκι και γένια και οι γυναίκες τις αγαπημένες του βλεφαρίδες αλλά και χρώμα κραγιόν.

Η επόμενη σελίδα είναι αφιερωμένη στα outfits, δηλαδή στη μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και καπέλα σε διάφορα χρώματα και στιλ. 

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείς να κοινοποιήσεις το avatar σου και να το χρησιμοποιείς στις συνομιλίες σου.

Πρόσφατα άρθρα