in ,

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ζώδια 17/9

Κριός

ζώδια 17/9

Φανείτε υπομονετικοί, συνεργάσιμοι και προσεκτικοί, για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και να κάνετε την τύχη να σας χαμογελά αφού τα χρήματα θα είναι το σημαντικότερο θέμα σας.

Ταύρος

ζώδια 17/9

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που χειρίζεστε την καριέρα σας τον τελευταίο καιρό ειδικά εάν βλέπετε ότι η τακτική που ακολουθείτε εως τώρα δεν οδηγεί πουθενά. Συζητήστε χωρίς αναβολές, γιατί ότι δεν λέτε για αυτά που σας ενοχλούν γίνεται απωθημένο.

Δίδυμοι

ζώδια 17/9

Οι ευκαιρίες και οι τρικλοποδιές είναι ανάλογες γι αυτό προτού κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης εντελώς παρορμητικά, μετρήστε όλες τις παραμέτρους για να δείτε τι φταίει πραγματικά.

Καρκίνος

ζώδια 17/9

Μετριάστε την υπερβολή στα έξοδά σας, γιατί ο άκρατος καταναλωτισμός σας θα σας οδηγήσει στη συσσώρευση εξόδων και ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει οριστικά με χρέη και οφειλές.

Λέων

ζώδια 17/9

Τεράστιες ευθύνες και υποχρεώσεις κρύβονται στις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τα καινούρια δεδομένα για να τολμήσετε αλλαγές.

Παρθένος

ζώδια 17/9

Δώστε νέα πνοή και έμπνευση στα δημιουργικά σχέδια σας για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, αλλά και για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, προσεγγίστε με λιγότερη πίεση τον σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας.

Zυγός

ζώδια 17/9

Επειδή θα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο είναι πιθανόν να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια εγκαθιδρυμένη συνεργασία για να κάνετε κάτι δικό σας. Εαν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψία.

Σκορπιός

ζώδια 17/9

Επιβάλλεται προσοχή στους εκνευρισμούς και στη βιασύνη σε αποφάσεις και ενέργειες που απαιτούν να είστε συνεπείς και πειθαρχημένοι, καθώς και αν επιδιώξετε την ελάχιστη υπερβολή.

Τοξότης

ζώδια 17/9

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις γνώσεις σας και είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι αφού η μέρα δε φέρνει μόνο κούραση και απαγορεύσεις αλλά και καταξίωση, εαν το επιθυμείτε.

Αιγόκερως

ζώδια 17/9

Απαιτητική, κουραστική και μερικές φορές εξαντλητική η σημερινή μέρα σε ότι αφορά τους ρυθμούς της και πιθανώς φειδωλή στα αποτελέσματα αλλά δεν πρόκειται να νιώσετε ότι δουλεύετε χωρίς λόγο.

Υδροχόος

ζώδια 17/9

Θέστε ως στόχο να διατηρήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τον οργανισμό σας, έτσι ώστε να αντέξετε την πίεση. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες και δεσμεύσεις. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση που φαίνεται πως περνά κρίση.

Ιχθύς

ζώδια 17/9

Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εαν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει. Μην μπλέξετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας, γιατί αν περνάτε δυσκολίες στις σχέσεις σας, οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας σας..καιρός 17/9

Ο καιρός για την Τρίτη 17/9/2019

σαν σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 17 Σεπτεμβρίου