in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 8/9/2019

ζώδια 8/9

Κριός

ζώδια 8/9

Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογράφησετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού σας χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε απόφάσεις.

Ταύρος

ζώδια 8/9

Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά και καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί, φροντίστε να επανέρθετε σε λογικά πλαίσια.

Δίδυμοι

ζώδια 8/9

Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια να αντιπαράρθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν. Εαν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δε μπορούν να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος

ζώδια 8/9

Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε. Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα.

Λέων

ζώδια 8/9

Οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας, είναι αρκετά καλές, απλώς χρειάζονται από εσάς γερά νεύρα και διαλακτικότητα. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους απλά αμυνθείτε.

Παρθένος

ζώδια 8/9

Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να τη γλυτώσετε, αλλά θα δημιουργηθεί πολύ θετικό υπόβαθρο για να είναι ικανοποιητικά τα οικονομικά σας. Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες.

Zυγός

ζώδια 8/9

Από εσάς απαιτείται, ευθυκρισία κι όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί αυτό θα βοηθήσει ως ένα βαθμό, αλλά δε θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας. Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας, που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του.

Σκορπιός

ζώδια 8/9

Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, όμως, χρειάζονται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση, για να βάλετε βάσεις για το μέλλον. Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με το σύντροφό σας.

Τοξότης

ζώδια 8/9

Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δε σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

Αιγόκερως

ζώδια 8/9

Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες αλλά , επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντώς τι θα υπογράψετε.

Υδροχόος

ζώδια 8/9

Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομικής σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες.

Ιχθύς

ζώδια 8/9

Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά πιέζοντας τους άλλους, γιατί οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μην εκπληρωθούν, στο βαθμό που περιμένετε. Απολαύστε τη ζωή σας κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν.

καιρός 8/9

Ο καιρός για την Κυριακή 8/9/2019

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 8 Σεπτεμβρίου