in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 31/8/2019

ζώδια 31/8
Κριός
ζώδια 31/8

Σήμερα, θα είστε σε θέση να κάνετε το πρώτο βήμα προς την εκπλήρωση μιας υποχρέωσης ή να επιστρέψετε μια χάρη. Αυτό μπορεί να είναι ψυχικό, οικονομικό ή πνευματικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι υποχρεώσεις σας θα διευθετηθούν σήμερα, αλλά θα αισθανθείτε ανακούφιση ότι τελικά κάνετε κάτι για να διευθετήσετε πραγματικά τα χρέη σας. Αυτό θα αποδειχθεί πολύ ικανοποιητικό για εσάς.

Ταύρος

ζώδια 31/8

Όλες οι προσπάθειές σας σχετικά με την καριέρα σας και την προσωπική σας ζωή έρχονται τώρα στο μυαλό. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια δυναμική που θα σας οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία. Οι προσπάθειές σας και η ευστροφία σας θα παρατηρηθούν από τους ανωτέρους σας και θα κερδίσετε ορισμένους υποστηρικτές. Οι εχθροί σας θα μείνουν αβοήθητοι σήμερα.

Δίδυμοι

ζώδια 31/8

Υπάρχει τόση ενέργεια γύρω από σας που τρώει την προσοχή και το χρόνο σας. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε ασήμαντα θέματα. Μάλλον επικεντρωθείτε σε ένα σημαντικό. Αν το βρείτε, θα βρείτε χρυσό στη ζωή σας. Μην ντρέπεστε. Κοιτάξτε προσεκτικά και ενεργήστε πριν να είναι πολύ αργά. Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι να βάλετε προτεραιότητα.

Καρκίνος

ζώδια 31/8

Είστε αποφασισμένοι να πάρετε την ευθύνη για το λάθος ενός φίλου. Αλλά εξετάστε τις συνέπειές της. Μπορεί επίσης να υπάρξει σοβαρή νομική εμπλοκή. Μπορεί επίσης να συμβεί κάποιο γεγονός που αλλάζει τη ζωή και θα σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία. Σκεφτείτε να αλλάξετε εξωτερικά, αλλάζοντας κομμωτήριο ή ανανεώνοντας την ντουλάπα σας.

Λέων

ζώδια 31/8

Η ημέρα είναι πιθανό να αποκτήσει μια πνευματική χροιά για σας. Μπορείτε να κάνετε κάποια θρησκευτική δραστηριότητα ή να επισκεφθείτε ένα ιερό. Διαβάστε κάποια εμπνευσμένη εργασία ή βιογραφία ενός μεγάλου ηγέτη καθώς μπορεί να βρείτε κάτι πολύ σχετικό με τη ζωή σας σε αυτά τα έργα. Είναι καλύτερα να μην ασχολείσαι με κακόβουλες δραστηριότητες. Αντ ‘αυτού, περάστε την ημέρα σε μια ήσυχη περισυλλογή και θα είστε σε θέση να βρείτε την ειρήνη.

Παρθένος

ζώδια 31/8

Είστε γεμάτοι ενέργεια σήμερα. Η γοητεία και το πνεύμα σας είναι πιθανό να λάμψουν τόσο στο σπίτι όσο και στον τόπο εργασίας σας. Βγείτε έξω με φίλους ή κάποιον σημαντικό για εσάς και απολαύστε το. Η ημέρα θα είναι χαλαρή και χωρίς πίεση. Υπάρχουν πιθανότητες να κάνετε σημαντικά χρηματικά κέρδη σήμερα, αλλά προσέξτε το ποσό που ξοδεύετε για τα ψώνια σας.

Zυγός

ζώδια 31/8

Μπορεί να αντιμετωπίζετε ορισμένους περιορισμούς από την οικογένεια, πιθανώς λόγω του προβλήματος από στενούς συγγενείς. Δεν θα διαρκέσει για πολύ, αλλά θα σας επηρεάσει σοβαρά έτσι απλά αγνοήστε το μέχρι να ξεπεραστεί. Σήμερα θα ξοδέψετε χρήματα για την αγορά χρήσιμων περιουσιακών στοιχείων και θα είστε απασχολημένοι με εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι.

Σκορπιός

ζώδια 31/8

Σήμερα είστε ένας αλλιώτικος άνθρωπος. Είστε ένας καλύτερος ακροατής, αν και είστε πάντα καλός ομιλητής. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους να αναγνωρίσουν ότι δεν είστε πλέον τόσο εγωκεντρικοί και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε για το καλό των άλλων. Μια κυρία ηλικίας περίπου 40 ετών θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.

Τοξότης

ζώδια 31/8

Η αναποφασιστικότητα και η ακινησία σας δημιούργησε άσκοπο χάος και όλα αυτά τα θέματα είναι πλέον πιθανό να φτάσουν στο τέλος. Τα οικογενειακά θέματα και τα θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο τώρα και θα λάβετε αλληλογραφία σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Παλαιές και ανεπίλυτες επιχειρήσεις θα απαιτήσουν τώρα την προσοχή σας και δεν μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι να κλείσετε αυτά τα παλιά κεφάλαια.

Αιγόκερως

ζώδια 31/8

Η επικοινωνία είναι το κλειδί σήμερα. Μπορείτε να συζητήσετε με έναν στενό φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάτι σας έχει ενοχλήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα είναι η μέρα για να αποφύγετε την οργή και την απογοήτευσή σας. Μια λύση μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Θυμηθείτε ότι η εκμυστήρευση θα σας βοηθήσει. Μια έκπληξη σας περιμένει στο τέλος της ημέρας.

Υδροχόος

ζώδια 31/8

Ώρα να επιλέξετε ανάμεσα στη διασκέδαση και την ελευθερία. Θα έχετε τη δυνατότητα να είστε ελεύθεροι εάν έχετε το αίσθημα ευθύνης. Παρόλο που μετά από την υπερβολή της σκληρής δουλειάς δεν θα μπορέσετε να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο σας, αλλά η επιμονή θα αποδώσει αργότερα έτσι συνεχίστε να εργάζεστε. Μην νιώθετε αμηχανία όταν πρόκειται για χρηματοοικονομικές συνθήκες. Θα βελτιωθούν σταδιακά με το χρόνο.

Ιχθύς

ζώδια 31/8

Η εσωτερική σας δύναμη σας επιτρέπει να υποβληθείτε σε κάποια πολυεπίπεδη σκέψη. Μπορείτε να δείτε ποικίλες πλευρές οποιουδήποτε προβλήματος. Έχετε δίκιο όταν κρίνετε τους φίλους σας και τους ομότιμους. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας υπό συνθήκες όπου η λογική σκέψη δεν έχει κανένα πεδίο. Αυτή είναι η στιγμή να εξερευνήσετε την κρυμμένη δύναμη μέσα σας.]]>

Written by Thalia P.

αθλητικά νέα 31/8

Τα αθλητικά νέα της ημέρας 31/8/2019

σαν σήμερα 31 Αυγούστου

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 31 Αυγούστου