Connect with us

Plus+

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/8/2019

Θάλεια Πάνου

Published

on

Κριός

Λαμβάνετε πολλή προσοχή από όλους. Σύντομα θα δείτε τους εχθρούς σας μεταξύ όλων. Να είστε προσεκτικοί για το χειρισμό σας με αυτούς τους ανθρώπους καθώς προσπαθούν να σας προκαλέσουν και να σας αποδείξουν ένοχο. Σε περίπτωση υπερβολικής αντίστασης, απλά κάντε πίσω! Αν και θα βρείτε κάποιον νέο τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε! ㅤ ㅤ ㅤ

Ταύρος

Η μέρα μπορεί να είναι μια ευχάριστη για εσάς, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα καταλήξετε να εμμένετε σε ένα μικρό σημείο. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά έγκυρο, αλλά η προσέγγισή σας μπορεί πραγματικά να διαταράξει την ειρήνη και την αρμονία στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Είναι καιρός να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να αγνοήσετε τα δευτερεύοντα θέματα.

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν ανεξήγητα γεγονότα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Τα συναισθήματα φροντίδας απορρέουν εύκολα από εσάς σε όλους τους συνανθρώπους σας, ιδιαίτερα στους ανθρώπους του αντίθετου φύλου, τους οποίους θα εντυπωσιάσετε πολύ. Θα γνωρίζετε το έργο που πρέπει να κάνετε για να συναντήσετε τους ανθρώπους τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στο σπίτι.

Καρκίνος

Με λίγη υπομονή και ανεκτικότητα, η μέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ παραγωγική για εσάς. Αλλά έχοντας αυτήν την υπομονή μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση τώρα. Ο χρόνος θα φαίνεται να επιβραδύνεται και τίποτα δεν θα κινηθεί αρκετά γρήγορα ώστε να ταιριάζει στη διάθεσή σας. Αλλά αν προσπαθήσετε να βιαστείτε στη διαδικασία, μπορείτε να χάνετε τελείως το στόχο σας. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με κάποιες ασκήσεις χαλάρωσης για να ελέγξετε την ενέργειά σας.

Λέων

Η επικοινωνία είναι το κλειδί σας σήμερα. Μπορείτε να ανοιχτείτε σε έναν στενό φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάτι σας έχει ενοχλήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα είναι η μέρα για να αποφύγετε την οργή και την απογοήτευσή σας. Μια λύση μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Θυμηθείτε ότι λέγοντας αυτά που νιώθετε θα σας βοηθήσει. Μια έκπληξη σας περιμένει στο τέλος της ημέρας.

Παρθένος

Η επαγγελματική συνάντηση θα κάνει κάποιες εκκρεμείς διαπραγματεύσεις να έχουν ευνοϊκή κατάληξη. Είστε σταθεροί σήμερα. Οι αποφάσεις σας είναι αποτέλεσμα καλώς επεξεργασμένων διαδικασιών. Το περιβάλλον εργασίας μπορεί να δει κάποια θετική αλλαγή. Μπορεί να συναντήσετε ένα παλιό γνωστό. Στο σπίτι μπορεί να είστε ήρεμοι υποστηρικτικοί. Η πνευματική ανάπτυξη θα είναι ασύγκριτη. Οι αγαπημένοι μπορούν να φέρουν τη χαρά στη ζωή σας μέσω καλών ειδήσεων.

Zυγός

Θα είστε σε μια εκμυστηρευτική διάθεση σήμερα. Ο κίνδυνος από αυτό είναι να καταλήξετε να εμπιστευτείτε σε ένα άτομο που δεν έχει το συμφέρον σας στην καρδιά του. Έτσι, να είστε σίγουροι για τον άνθρωπο προτού να ανοίξετε την ψυχή σας σε αυτόν ή αυτήν. Εάν έχετε διαφωνήσει τις τελευταίες μέρες – είτε στο σπίτι είτε στην εργασία, σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για να επεκταθεί ο κλάδος της ελιάς.

Σκορπιός

Έχετε θέσει πολύ υψηλό πρότυπο για τον εαυτό σας και θα σας οδηγήσετε σκληρότερα και πιο δύσκολα για να το επιτύχετε αυτό. Θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση απογοήτευσης. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας προτού θέσετε τους στόχους σας. Ο χρόνος δεν είναι καλός να πάρουμε κάποια σημαντική απόφαση.

Τοξότης

Μπορεί να σας παρέχονται περιορισμένοι πόροι που θα σας εμποδίσουν να δώσετε ένα σχήμα στις ιδέες σας. Μην ανησυχείτε καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το έργο της επιλογής σας μέχρι το τέλος της ημέρας! Έχετε την τάση προς σκληρή δουλειά και θα απολαύσετε την ελευθερία μαζί με τις ευθύνες.

Αιγόκερως

Σκοπεύετε να πάτε για ανώτατη εκπαίδευση και σήμερα θα λάβετε πολλές προσφορές για αυτό από διάσημα ιδρύματα που μπορεί να σας προσφέρουν υποτροφία ακόμη. Απλά να είστε προσεκτικοί ενώ κάνετε προκαταρκτικές ρυθμίσεις και συλλέγετε πληροφορίες. Κάποιος προσπαθεί να επωφεληθεί από εσάς επίσης.

Υδροχόος

Έχετε την αίσθηση ότι τραβάτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο δρόμο να πάρετε. Αυτά τα τραβήγματα θα γίνουν ακόμη πιο δυνατά σήμερα και η λήψη απόφασης θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Πρέπει να είστε προσεκτικοί ενώ παίρνετε μια απόφαση επειδή συναισθηματικοί ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την καλή σας αίσθηση σήμερα. Είναι καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθύς

Μπορείτε να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο περιπετειώδες ταξίδι. Μπορεί να είναι εντός της πόλης ή μπορεί να είναι ελαφρώς μικρό. Αλλά η ιδέα είναι να έχετε πολλή διασκέδαση και ότι σίγουρα θα έχετε. Μπορείτε να διαγράψετε τις διαφορές σας με κάποιον κοντινό σας. Εκκρεμούσε για πολύ, αλλά καθώς αντιμετωπίζετε πρόσωπο με πρόσωπο, ίσως θέλετε να αφήσετε το παρελθόν.]]>

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δημοφιλή Τώρα