in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/9/2019

–Κριός

Αν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά ενός συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Απαιτείται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών θεμάτων που είναι συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Αν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, καλό θα ήταν να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε νέα σχέση.

Δίδυμοι

Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας που σας κατακλύζουν και σας κρατούν καθηλωμένους. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές, σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

Καρκίνος

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα με το περιβάλλον σας συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που έχετε και δε σασ αφήνουν να χαλαρώσετε, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

Λέων

Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε για να προσαρμοστείτε πιο εύκολα.

Παρθένος

Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει μέχρι τώρα θα σας δώσουν το έναυσμα να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση της καθημερινότητας σας αλλά και την αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

Zυγός

Θα σας κάνει καλό να μείνετε για λίγο μόνοι για να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που έχουν δείξει ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τους διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

Σκορπιός

Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους. Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας από τη μέση τυχόν καβγάδες και διαφωνίες.

Τοξότης

Δείξτε την τρυφερότητά σας καικάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και συναρπαστική. Αν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δε σας οδηγούν εκεί όπου ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και στον σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα που σας βασανίζουν για να νιώστε ασφάλεια. Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα.

Υδροχόος

Πρέπει να δείξετε καλή θέληση, αφού τα λόγια σας δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις σας. Η υπερευαισθησία σας σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, για αυτό πρέπει να είστε ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

Ιχθύς

Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δικήσ ας διογκωμένη φαντασία, που έχει μάθει και τα πλάθει όλα όπως εκείνη θέλει. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά.

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Thalia P.

Γέννησε η Δούκισα Νομικού

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 27 Σεπτεμβρίου