in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 24/9/2019

–Κριός

Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο. Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια

Ταύρος

Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτεβ σε υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Συγχρονίστε τις ενέργειες σας με αυτές των συνεργατών σας.

Καρκίνος

Εαν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δε σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εαν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλιο σε βάρος σας.

Λέων

Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύσετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Παρθένος

Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους για να μην εναντιωθούν οι αντίπαλοί σας στα σχέδιά σας.

Zυγός

Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δε θα μπορείτε να καλύψετε μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις στη ζωή σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

Σκορπιός

Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί πάλι τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν ξανά οι κρυφές σας ικανότητες.

Τοξότης

Όταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

Αιγόκερως

Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα.

Υδροχόος

Συζητήστε εαν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε. Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμάτο θάρρος της γνώμης σας.

Ιχθύς

Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμη και τους πιο δύσπιστους.Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Ο καιρός σήμερα 24/9/2019

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 24 Σεπτεμβρίου