in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 23/9/2019

–Κριός

Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς και τα αποτελέσματά τους θα είναι αρκετά δυσάρεστα. Μην παίρνετε αποφάσεις, εάν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας. Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να βρείτε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας.

Ταύρος

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες. Αφού σας φροντίζει σας εμπιστεύτεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύπτοτοι.

Δίδυμοι

Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε. Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος

Εαν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν, δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι, αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με καβγάδες. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

Λέων

Απαιτείται ευελιξία για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το.

Παρθένος

Ορισμένες επαφέςε σας κάνουν δημιουργικόύς, ενώ κάποιες σας καθηλώνουν και έτσι δε μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε πού και σε ποιους δίνετε δικαιώματα. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Zυγός

Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δε χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν. Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρων σας.

Σκορπιός

Οι αντιλήψεις που έχετε για κάποια θέματα σας δημιουργούν αυτοπεριορισμούς και δε σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, αλλά ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα, που είναι απαραίτητο να κάνετε.

Τοξότης

Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό πρόσωπο.

Αιγόκερως

Βγάλτε το δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες, τα οποία έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει να βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε σε ενέργειες που πρέπει να κάνετε και να αποφύγετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

Ιχθύς

Αφήστε άτομα της εμπιστοσύνης σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Thalia P.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 23 Σεπτεμβρίου

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου