in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 23/8/2019

ζώδια 23/8
Κριός
ζώδια 23/8

Εάν σκέφτεστε αν πρέπει να μαγειρέψετε σήμερα, τότε ίσως είναι καλό για εσάς να το κάνετε αυτό. Τα αστέρια σας εξασφαλίζουν σήμερα μια γαστρονομική απόλαυση. Φροντίστε την υγεία σας και διατηρήστε την ακέραια. Η παρεξήγηση με τον φίλο σας θα επιλυθεί σήμερα. Μπορείτε να λάβετε χρήματα από απροσδόκητες πηγές.

Ταύρος

ζώδια 23/8

Ακολουθήσατε ένα ιδιαίτερα ταραχώδες πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και είναι καιρός να οργανωθείτε. Σήμερα θα είστε συγκρατημένα χαλαροί, αλλά θα πρέπει να το εκμεταλευτείτε για να βάλετε τις υποθέσεις σας σε μια σειρά. Διαφορετικά, τα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν ακόμη πιο χαοτικά τις επόμενες μέρες και είναι πιθανό να γίνετε ανήσυχος, καθώς τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Δίδυμοι

ζώδια 23/8

Υπάρχει μια πιθανότητα ότι κάποιος κοντά σας μπορεί να κλέψει τις ιδέες σας για να προωθήσει τη δική του καριέρα. Έτσι, προσέξτε να μη μοιράζεστε νέες ιδέες με οποιονδήποτε. Πρέπει να επαγρυπνείτε και να κοιτάζετε το συμφέρον σας. Μην μοιράζεστε γνώση με τους συναδέλφους σας, ακόμη και αν τους γνωρίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υπομονή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τους αληθινά καλοπροαίρετους απέναντί σας.

Καρκίνος

ζώδια 23/8

Είστε γεμάτοι ζήλο να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, αλλά χρειάζεστε μια περίοδο ηρεμίας για να αποφασίσετε αν πρέπει να γίνει αυτό. Ενώ πρόκειται να υπερέχετε στα έργα που αποφασίζετε να αναλάβετε, είναι καλύτερα να αφήσετε κάποιον άλλο να επιλέξει αυτά τα έργα για εσάς. Θα είστε γεμάτη αποφασιστικότητα για τις απόψεις σας σήμερα.

Λέων

ζώδια 23/8

Ώρα να εκπληρώσετε τις δεσμεύσεις σας! Αυτό μπορεί να απαιτεί πολύ συμβιβασμό με τη διασκέδαση και την ευτυχία σας, αλλά πρέπει να το κάνετε αν δεν θέλετε να αφήσετε τους άλλους! Οι ευφάνταστες δυνατότητές σας μπορεί να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το στόχο σας. Η πρόοδός σας θα είναι τεράστια αφού εστιάζεστε στις ανθρωπιστικές ανάγκες.

Παρθένος

ζώδια 23/8

Αυτή η μέρα είναι για την αλλαγή. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας ή θα σας φέρει σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μπορούν να προκαλέσουν την αλλαγή. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι αλλαγές για σας καλές. Θα χρειαστεί να αναλύσετε αν η αλλαγή θα είναι καλό για εσάς μακροπρόθεσμα προτού αποφασίσετε να πάτε με ρεύμα.

Zυγός

ζώδια 23/8

Ορισμένοι κρίσιμοι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρουσιάζεται μια σπάνια ευκαιρία να θερεαπευτείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα μπορούσατε να ομολογήσετε κάποιο λάθος που κάνατε στο παρελθόν και θα έχετε τη δυνατότητα να το πετύχετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να αφαιρέσετε ένα μεγάλο φορτίο από την ψυχή σας.

Σκορπιός

ζώδια 23/8

Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα σήμερα, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία, εάν ξεκινήσετε μια εταιρική σχέση. Οι μεμονωμένες προσπάθειες μπορεί να βρεθούν σε προβλήματα που φαίνονται ανεξήγητα και αδύνατο να αφαιρεθούν. Η δουλειά ως ομάδα θα προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Η συνεργασία και η ομαδική προσπάθεια θα καταλήξουν με επιτυχία σε οποιαδήποτε προσπάθεια.

Τοξότης

ζώδια 23/8

Κάποια απροσδόκητα και απαιτητικά καθήκοντα θα προκύψουν σήμερα, αλλά μην ανησυχείτε. Θα το χειριστείτε πολύ καλά και σύντομα θα κερδίσετε τον έπαινο όλων. Μπορεί να είναι ένας αριθμός επισκεπτών που επισκέπτονται απροειδοποίητα ή το αφεντικό σας που σας παραδίδει μια αποστολή την τελευταία στιγμή. Όποια και αν είναι η κατάσταση, θα είστε σε θέση να καλέσετε στο αποθεματικό σας και να ανεβείτε στο έργο.

Αιγόκερως

ζώδια 23/8

Έχετε την τάση να είστε απόλυτα αυτοκριτικοί σήμερα. Οι περισσότερες από τις ανησυχίες σας είναι αβάσιμες και το ξέρετε. Ακόμα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά ανησυχείτε. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό είναι να επικοινωνήσετε τους φόβους σας με κάποιον που είναι κοντά σας και θα είναι υποστηρικτικός. Χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τη σοβαρότητα των προβλημάτων πριν οδηγήσετε τον εαυτό σας αποσπούν την προσοχή.

Υδροχόος

ζώδια 23/8

Συνδέστε όλα τα θραύσματα των σκέψεων και η προκύπτουσα παραγωγή θα σας κάνει πολύ πιο εύκολο για σας να απαλλαγείτε από ορισμένες δύσκολες καταστάσεις. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κολλήσει με πράγματα που δεν πιστεύετε! Απλά τσακίστε τους και προχωρήστε! Παρόλο που ξυλοδαρμό γύρω από τον θάμνο δεν είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας, αλλά πρέπει να το κάνετε μερικές φορές!

Ιχθύς

ζώδια 23/8

Είστε αποφασισμένοι να λάβετε την ευθύνη για το λάθος ενός φίλου. Αλλά εξετάστε τις συνέπειές της. Μπορεί επίσης να υπάρξει σοβαρή νομική εμπλοκή. Μπορεί επίσης να συμβεί κάποιο γεγονός που αλλάζει τη ζωή και θα σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία. Συμπληρώστε την επιθυμία σας να κοιτάξετε διαφορετικά, αλλάξτε το χτένισμα ή την ντουλάπα σας!]]>

αθλητικά νέα 23/8

Τα αθλητικά νέα της ημέρας 23/8/2019

Ελισάβετ Ναζλίδου

Πέθανε η ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου