in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 30/8/2019


Κριός

Καλή μέρα για όσους θα έχουν να διαχειριστούν θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία. Αν έχετε επενδύσεις, οι αποδόσεις σήμερα μπορεί να είναι υψηλές. Ιδανική ευκαιρία να μάθετε ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Ταύρος

Φαίνεται να είναι μια ημέρα γεμάτη σκέψεις για σας σήμερα! Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε κατοικία ή εργασία. Μη φοβάστε την αλλαγή. Ενδέχεται να λάβετε βοήθεια από κάποιο άτομο που θέλει το καλό σας και δρα μυστικά.

Δίδυμοι

Αν αισθανθήκατε αναποφάσιστοι για ένα νέο έργο στο οποίο έχετε αφιερώσει σημαντική σκέψη, τότε αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναλάβετε δράση. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε σήμερα, τελικά θα οδηγήσει σε επιτυχία.

Καρκίνος

Είναι μέρα επικοινωνίας και διασκέδασης για αυτό και δε θα καταλάβετε πόσο γρήγορα θα περάσει. Θα είναι και μια ευκαιρία να δείτε πως σκέφτονται οι άλλοι. Κάντε σχέδια για οικογενειακά ταξίδια.

Λέων

Είστε γεμάτοι ζήλο για να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, αλλά χρειάζεστε μια περίοδο ηρεμίας για να αποφασίσετε εάν πρέπει να αλλάξουν καθόλου. Ενώ θα φέρετε εις πέρας άψογα όποιο έργο σας ανατεθεί, αφήστε τους άλλους να σας πουν ποιο έργο να διαλέξετε.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να διακινδυνεύσετε να αγοράσετε ένα λαχείο ή κάνετε αγορές. Η νίκη είναι αρκετά προφανής καθώς η τύχη θα είναι στο πλευρό σας σήμερα. Πείτε την άποψή σας ανοιχτά, γιατί η σιωπή σας θα παρεξηγηθεί.

Zυγός

Σήμερα θα παίξετε το παιχνίδι της εξουσίας, που περιλαμβάνει και το δίκαιο και το άδικο για την επίτευξη των στόχων σας. Μια έξαρση ενέργειας από τους πλανήτες, θα σας γεμίσει σιγουριά. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και δε θα χάσετε.

Σκορπιός

Αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ξοδέψετε χρόνο με την οικογένειά σας. Πηγαίντε μια βόλτα με τους γονείς ή απολαύστε μια χαλαρή βραδιά με το σύζυγο. Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας κάνοντας κάτι διασκεδαστικό. Ακόμα κι αν σας πιέζει ο χρόνος στη δουλειά, ο χρόνος που θα αφιερώσετε στην οικογένεια θα σας κάνει καλό.

Τοξότης

Θα συζητήσετε κάποια θέματα με συγγενείς. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί. Αν κάτι ξεφεύγει από τον έλεγχο αφήστε το για άλλη φορά. Η εστίαση σε θέματα πίστης και πνευματικότητας θα σας ωφελήσει.

Αιγόκερως

Είστε ένας απλός άνθρωπος για αυτό και δεν εφαρμόζεται τακτικές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να σας κάνει να υποφέρετε. Κρατήστε τις ευαισθησίες σας σε μια ισορροπία.

Υδροχόος

Η μέρα σηματοδοτείται από αλλαγές στη διάθεση σας αλλά θα σας χαμογελάσει και η τύχη. Μη βασίζεστε όμως πάρα πολύ σε αυτήν γιατί μπορεί να μην προετοιμαστείτε σωστά για όσα έρχονται. Τα οικονομικά κέρδη είναι προσωρινά.

Ιχθύς

Η μέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας για να διαμορφώσετε και να αλλάξετε τη ζωή σας, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος. Δράστε γρήγορα και αποφασιστικά

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Thalia P.

Θλίψη για τον Λουίς Ενρίκε: πέθανε η 9χρονη κόρη του

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 30 Αυγούστου