in ,

Ο τέλειος τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Ο τέλειος τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα
Ο τέλειος τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Είναι γεγονός ότι σαν τη ζεστή πίτσα, την ώρα που βγαίνει από το φούρνο, δεν υπάρχει. Όμως πολλές φορές μένουν κάποια κομμάτια που δε θέλετε να πετάξετε. Εκτός κι αν είστε από αυτούς που τρελαίνονται για παγωμένη πίτσα από το ψυγείο (εγώ δεν είμαι!), αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να την ξαναζεστάνετε και να είναι σαν φρέσκια.

Σίγουρα αποκλείουμε το φούρνο μικροκυμάτων γιατί εκτός του ότι δεν είναι υγιεινός, βγάζει το λάδι και το βούτυρο της ζύμης και του τυριού.

Ιδανική λύση είναι αν έχετε ένα ή δύο κομμάτια να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό τηγάνι. Θα πρέπει να το ζεστάνετε στο μάτι της κουζίνας να κάψει και να βάλετε την πίτσα χαμηλώνοντας τη φωτιά για 2 με 3 λεπτά. Αν δεν έχετε τηγάνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια τοστιέρα ή ψηστιέρα χωρίς να την κλείσετε από πάνω.

Αν έχετε περισσότερα κομμάτια για ζέσταμα, τότε χρησιμοποιείστε μικρά ταψάκια αλουμινίου με τον ίδιο τρόπο. Τα βάζετε στο φούρνο να κάψουν και προσθέτετε την πίτσα και αφήνετε για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Ετσι η ζύμη θα γίνει κρατσανιστή.

Ποτέ μην την ζεστάνετε στο χάρτινο κουτί, γιατί εκτός ότι μπορεί να πάρετε φωτιά, το χαρτόνι θα βγάλει και διάφορες χημικές ουσίες με την αυξημένη θερμοκρασία.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και δικά σας υλικά για να αλλάξετε ή να ενισχύσετε τη γεύση της πίτσας.

Καλή όρεξη!

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Κιμ Καρντάσιαν: διαφημίζει το νέο της άρωμα φορώντας το.... κλεμμένο δαχτυλίδι!

Κιμ Καρντάσιαν: διαφημίζει το νέο της άρωμα φορώντας το…. κλεμμένο δαχτυλίδι!

Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα κτίρια στον κόσμο

Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα κτίρια στον κόσμο