Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική News Μυρίζουν τα ρούχα σου μετά το πλυντήριο; Μάθε γιατί!

Μυρίζουν τα ρούχα σου μετά το πλυντήριο; Μάθε γιατί!

Must read

adminhttps://lifebuzz.gr/
Ειδήσεις, τελευταία νέα, επικαιρότητα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο.

Τα απολυμαντικά πλυντηρίων και τα αρωματικά ενισχυτικά πωλούν σαν τρελά μόνο επειδή σχεδόν όλοι μισούν τη μυρωδιά που βγαίνει από τα πλυμένα ρούχα όταν βγαίνουν από το πλυντήριο. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα ρούχα σας μυρίζουν ακόμα και αφού πλυθούν; Θα μπορούσαν να υπάρχουν 5 πιθανοί ένοχοι και είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον λόγο πίσω από αυτές τις οσμές γιατί τότε θα μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές.

Μήπως παραγεμίζετε το στεγνωτήριο;

Ακόμα κι αν διαθέτετε πλυντήριο ρούχων μεγαλύτερης χωρητικότητας, η υπερφόρτωση του κάδου δεν είναι ποτέ μια καλή ιδέα. Μόλις υπερφορτώσετε τον κάδο, το μηχάνημα δεν θα είναι σε θέση να καθαρίσει σωστά τα ρούχα αφήνοντας τα βακτηρίδια οσμής στα ρούχα. Μοιράστε τα πλυντήρια στη μέση.

Μήπως αφήνετε τα βρεγμένα ρούχα πολύ ώρα στον κάδο;

Για τους περισσότερους που έχουν έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής, προτιμούν να βάζουν πλυντήριο είτε τη νύχτα είτε όταν είναι στη δουλειά, ώστε να είναι έτοιμα όταν γυρίσουν πίσω ή όταν ξυπνήσουν. Έτσι τα ρούχα μένουν πολύ ώρα στον κάδο και γίνονται δύσοσμα.

Μήπως δεν καθαρίζετε το λάστιχο της πόρτας;

Αν καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριο σας, ίσως ξεχνάτε να καθαρίσετε το λάστιχο της πόρτας. Το καουτσούκ μαζεύει υπολείμματα και διαχέει τη μυρωδιά στα ρούχα. Μετά από κάθε πλύση καθαρίστε καλά με ένα στεγνό πανί.

Αυτοί είναι οι λόγοι που ίσως τα ρούχα μυρίζουν αν και φρεσκοπλυμμένα
Αυτοί είναι οι λόγοι που ίσως τα ρούχα μυρίζουν αν και φρεσκοπλυμμένα

Πρόσφατα άρθρα