Περισσότεροι από 45 καλλιτέχνες προσφέρουν τα έργα τους για τη δημιουργία της έκθεσης “Ξαναζώ”, που θα πραγματοποιηθεί 20-26 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο RAMADA ATHENS ATTICA RIVIERA στο Μάτι. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν για να στηρίξουν τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018.
ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους καλλιτέχνες, όπως και η ζωγράφος Φούλη Μητσιάλη που είχε αυτή την ιδέα, μένουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και της Ραφήνας και έχουν πληγεί και οι ίδιοι από την πυρκαγιά. Σκοπός των έργων είναι να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας.
ΠΕΝΝΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΘΗΝΑ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΟΥΛΗ ΜΗΤΣΙΑΛΗ
DIANE KATSIAFICAS
Η έκθεση «Ξανά Ζω» παρουσιάζεται 20-26 Ιουλίου 2019, στο ξενοδοχείο RAMADA ATHENS ATTICA RIVIERA της Zeus International, επί της οδού Ποσειδώνος 55-57, στο Μάτι.
Στο πιάνο τη βραδιά των εγκαινίων θα είναι εθελοντικά ο διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης και σολίστ πιάνου Μάριος Στρόφαλης.
Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 στις 20:30
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10:00-14:00 και 18:00-22:00