in

Τα πιο τέλεια νηστίσιμα τρουφάκια

Τα τρουφάκια είναι αγαπημένο γλυκό όλων. Οι περισσότεροι τα αγαπούν και τα προτιμούν για κέρασμα. Αυτή η εκδοχή τους θα σας ξετρελαίνει. Πρόκειται για νηστίσιμα τρουφάκια, που πραγματικά αν τα φτιάξετε σίγουρα θα τα προτιμάτε από τα κανονικά.

Πολύ εύκολα στην εκτέλεση, με απλά υλικά, απλά ακολουθήστε τα βήματα και απολαύστε.

Υλικά

  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη
  • 3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • 1 κούπα τριμμένο καρύδι
  • 2 πακέτα ΜΙΡΑΝΤΑ 250 γρ.
  • λικέρ ή κονιάκ

Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το νερό σε κατσαρολάκι και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και τη μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε όλα μέχρι να γίνει το μείγμα μας λείο. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το λικέρ ή το κονιάκ της αρεσκείας μας.

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ. Βάζουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το τριμμένο καρύδι και προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας.

Τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Πλάθουμε μπαλάκια και τα κυλάμε σε τρούφα ή τριμμένο μπισκότο.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε επίσης: Υπέροχη τούρτα κατσαρόλας!

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου

Μπαλατσινού – Κικίλιας: οι πρώτες τους διακοπές σαν παντρεμένοι