in

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 26/9/2019

–Κριός

Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε, εαν σε κάποια θέματα δεν εχετε βρει ακόμη λύση.

Ταύρος

Αποβάλλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές. Εαν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε.

Δίδυμοι

Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου, που σας αγχώνουν περισσότερο. Αφού θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται ότι δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.

Καρκίνος

Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείρηση των χρημάτων σας, προτού βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς είναι ανούσιο.

Λέων

Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας για να μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα. Μην το βάζετε κάτω, αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιον συνεργάτη σας αποδειχτούν άκαρπες.

Παρθένος

Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχιά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες.

Zυγός

Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλώς μην τους το επιτρέπετε. Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές.

Σκορπιός

Εαν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να έχετε αμφιβολίες συνέχεια για το αν σας είναι πιστός το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον κουράσετε.

Τοξότης

Εαν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα για να προωθήσετε τα καινούργια σας σχέδια. Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν.

Αιγόκερως

Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα, τα οποία δεν έχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

Υδροχόος

Μην επαναστατείτε επειδή έχετε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση. Κάντε καινούριες γνωριμίες, που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στο σύντροφό σας και μη ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.

Ιχθύς

Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Σε όλα υπάρχει ένα νόημα. Δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμα και τα πιο μικρά είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

GNTM: διαγωνίζομενη έπεσε και της βγήκε το γόνατο

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 26 Σεπτεμβρίου