in

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 17/8/2019

Κριός

Eίστε μετριόφρων σήμερα και μπορεί να κάνετε ανιδιοτελή υπηρεσίας. Βρίσκεστε στο τέλος. Μπορείτε να θυσιάσετε το χρόνο σας, τα χρήματα του χώρου ή ακόμη και τα τρόφιμα για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Οι άνθρωποι θα σέβονται αυτή τη δική σας πράξη. Παρακολουθήστε το όριο σας. Δώστε προσοχή στα παιδιά σας. Μπορεί να είναι επιρρεπείς σε κάποια μόλυνση. Περάστε το χρόνο στο σπίτι και φάτε υγιεινό φαγητό.

Ταύρος

Οι εορτασμοί έρχονται! Κάποιος κοντά σου είναι παντρεμένος. Το ζευγάρι θα λάβει από εσάς πολλές ευχές. Για όσους αγαπούν, θα αισθανθείτε πραγματικά να πάρετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης και μπορεί να αποφασίσετε να ανταλλάξετε όρκους ακόμα. Για όσους είναι ήδη παντρεμένοι, θα πρέπει να απολαμβάνετε το πάρτι στο μέγιστο.

Δίδυμοι

Η θεά τύχη έχει χαμογελάσει στα οικονομικά σας τις τελευταίες ημέρες και οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί ανάλογα. Είναι πλέον καιρός να θέσουμε φρένο στις υψηλές δαπάνες. Πρέπει να περιορίσετε τώρα τα έξοδά σας. Κάτι μπορεί να συμβεί σε σχέση με την οικογένειά σας ή κάποιον κοντά σας που μπορεί να δημιουργήσει μια ασαφή αίσθηση ανησυχίας σε σας.

Καρκίνος

Θα αντιμετωπίσετε μια σειρά διαφορετικών δεσμεύσεων από όλα τα μέτωπα σήμερα. Να είστε έτοιμοι να εκπληρώσετε τις κοινωνικές, οικονομικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις. Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας είναι πιθανό να απευθύνονται σε εσάς και είστε περισσότερο από ικανός να χειριστείτε αυτήν την πίεση. Θα βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους σήμερα με τα λόγια και τις ενέργειες.

Λέων

Σημαντική πρόοδος στα χρήματα και την καριέρα επισημαίνεται σήμερα, αλλά είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε την οικογένειά σας σε αναζήτηση υλικών κερδών. Στην πραγματικότητα, θα συναντήσετε και σήμερα ένα κύμα πνευματικότητας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε κάπως διχασμένοι από την επίδραση αυτών των αντιφατικών δυνάμεων, αλλά θα μπορέσετε πραγματικά να τα εξισορροπήσετε αρκετά καλά.

Παρθένος

Έχετε θέσει πολύ υψηλό πρότυπο για τον εαυτό σας και θα σας οδηγήσετε σκληρότερα και πιο δύσκολα για να το επιτύχετε αυτό. Θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση απογοήτευσης. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας προτού θέσετε τους στόχους σας. Ο χρόνος δεν είναι καλός να πάρουμε κάποια σημαντική απόφαση.

Zυγός

Ήρεμη αρμονική διάθεση πρόκειται να σηματοδοτήσει όλες τις σκέψεις και τις ενέργειές σας σήμερα. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει τη δύναμη να σας ενοχλεί. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να προκύψει στο χώρο εργασίας σας, όπου θα ασκείτε μια ηρεμιστική επιρροή. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε κάποιο σχέδιο βελτίωσης στο σπίτι ή να εργαστείτε για να χαλαρώσετε τις εντάσεις στο σπίτι σας και να ταξινομήσετε τα υποκείμενα ρεύματα στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Είστε γεμάτοι θετική ενέργεια σήμερα. Παρόλα αυτά, παρόλο που ίσως το κάνετε για καλό, οι μη ζητηθείσες συμβουλές δεν θα είναι ευπρόσδεκτες παντού. Πρέπει να επιδοθείτε στην ώθηση σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και μπορεί να καταλήξετε να ξοδεύετε ένα σημαντικό ποσό για τη δική σας ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι καλύτερο να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας όσον αφορά τους άλλους ανθρώπους, επειδή οι καλές προθέσεις σας μπορεί να παρερμηνευθούν.

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι μια χαρά στην αρχή, αν και μπορεί να αποδειχθεί λίγο περίεργη αργότερα. Κάποιος στο σπίτι μπορεί να είναι άρρωστος και μπορεί να χρειαστεί να τον παρακολουθήσετε μέσα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα. Μπορεί να λάβετε ευτυχία από φίλους ή ακόμη και από συναδέλφους και θα κάνετε σχέδια για να ξοδέψετε χρόνο μαζί τους στο εγγύς μέλλον.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε συνεργασίες με ανθρώπους της εξουσίας και παρόμοια συμφέροντα καθώς και όσους συμπληρώνουν τις ικανότητές σας. Λίγοι άνθρωποι προσπαθούν να σας επηρεάσουν δίνοντας ψευδείς ελπίδες, αλλά μην δίνετε προσοχή σε αυτό που λένε. Δημιουργήστε τις δικές σας κρίσεις και τηρήστε τις. Έχετε προγραμματίσει από καιρό να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, ίσως να μπορείτε να κάνετε το δικό σας αυτή τη φορά!

Υδροχόος

Το πνεύμα σας είναι έντονο και αμείλικτο και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να παραδοθείτε σε οποιοδήποτε είδος ελέγχου. Δεν χρειάζεται να το κάνετε ακόμα! Μοιραστείτε την αγάπη και την ευτυχία μεταξύ άλλων και θα τα πάρετε πίσω. Προσπαθήστε να προσθέσετε μερικά χρώματα στη μαύρη-άσπρη εργασιακή ζωή σας, κάνοντας σύντομα ταξίδια με τους συναδέλφους σας.

Ιχθύς

Παρακολουθήσατε ένα ιδιαίτερα ταραχώδες πρόγραμμα για τις τελευταίες ημέρες και είναι καιρός να οργανωθείτε. Σήμερα θα είναι συγκρατημένα χαλαρή, αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Διαφορετικά, τα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν ακόμη πιο χαοτικά τις επόμενες μέρες καθώς τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Αθλητικά νέα της ημέρας 17/7/2019

Οι 5 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου