Connect with us

Plus+

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 17/8/2019

Μαίρη Φρέση

Published

on

ζώδια 17/8
Κριός
ζώδια 17/8

Eίστε μετριόφρων σήμερα και μπορεί να κάνετε ανιδιοτελή υπηρεσίας. Βρίσκεστε στο τέλος. Μπορείτε να θυσιάσετε το χρόνο σας, τα χρήματα του χώρου ή ακόμη και τα τρόφιμα για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Οι άνθρωποι θα σέβονται αυτή τη δική σας πράξη. Παρακολουθήστε το όριο σας. Δώστε προσοχή στα παιδιά σας. Μπορεί να είναι επιρρεπείς σε κάποια μόλυνση. Περάστε το χρόνο στο σπίτι και φάτε υγιεινό φαγητό.

Advertisement

Ταύρος

ζώδια 17/8

Οι εορτασμοί έρχονται! Κάποιος κοντά σου είναι παντρεμένος. Το ζευγάρι θα λάβει από εσάς πολλές ευχές. Για όσους αγαπούν, θα αισθανθείτε πραγματικά να πάρετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης και μπορεί να αποφασίσετε να ανταλλάξετε όρκους ακόμα. Για όσους είναι ήδη παντρεμένοι, θα πρέπει να απολαμβάνετε το πάρτι στο μέγιστο.

Advertisement

Δίδυμοι

ζώδια 17/8

Η θεά τύχη έχει χαμογελάσει στα οικονομικά σας τις τελευταίες ημέρες και οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί ανάλογα. Είναι πλέον καιρός να θέσουμε φρένο στις υψηλές δαπάνες. Πρέπει να περιορίσετε τώρα τα έξοδά σας. Κάτι μπορεί να συμβεί σε σχέση με την οικογένειά σας ή κάποιον κοντά σας που μπορεί να δημιουργήσει μια ασαφή αίσθηση ανησυχίας σε σας.

Καρκίνος

ζώδια 17/8

Θα αντιμετωπίσετε μια σειρά διαφορετικών δεσμεύσεων από όλα τα μέτωπα σήμερα. Να είστε έτοιμοι να εκπληρώσετε τις κοινωνικές, οικονομικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις. Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας είναι πιθανό να απευθύνονται σε εσάς και είστε περισσότερο από ικανός να χειριστείτε αυτήν την πίεση. Θα βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους σήμερα με τα λόγια και τις ενέργειες.

Λέων

ζώδια 17/8

Σημαντική πρόοδος στα χρήματα και την καριέρα επισημαίνεται σήμερα, αλλά είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε την οικογένειά σας σε αναζήτηση υλικών κερδών. Στην πραγματικότητα, θα συναντήσετε και σήμερα ένα κύμα πνευματικότητας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε κάπως διχασμένοι από την επίδραση αυτών των αντιφατικών δυνάμεων, αλλά θα μπορέσετε πραγματικά να τα εξισορροπήσετε αρκετά καλά.

Παρθένος

ζώδια 17/8

Έχετε θέσει πολύ υψηλό πρότυπο για τον εαυτό σας και θα σας οδηγήσετε σκληρότερα και πιο δύσκολα για να το επιτύχετε αυτό. Θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση απογοήτευσης. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας προτού θέσετε τους στόχους σας. Ο χρόνος δεν είναι καλός να πάρουμε κάποια σημαντική απόφαση.

Zυγός

ζώδια 17/8

Ήρεμη αρμονική διάθεση πρόκειται να σηματοδοτήσει όλες τις σκέψεις και τις ενέργειές σας σήμερα. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει τη δύναμη να σας ενοχλεί. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να προκύψει στο χώρο εργασίας σας, όπου θα ασκείτε μια ηρεμιστική επιρροή. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε κάποιο σχέδιο βελτίωσης στο σπίτι ή να εργαστείτε για να χαλαρώσετε τις εντάσεις στο σπίτι σας και να ταξινομήσετε τα υποκείμενα ρεύματα στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

ζώδια 17/8

Είστε γεμάτοι θετική ενέργεια σήμερα. Παρόλα αυτά, παρόλο που ίσως το κάνετε για καλό, οι μη ζητηθείσες συμβουλές δεν θα είναι ευπρόσδεκτες παντού. Πρέπει να επιδοθείτε στην ώθηση σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και μπορεί να καταλήξετε να ξοδεύετε ένα σημαντικό ποσό για τη δική σας ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι καλύτερο να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας όσον αφορά τους άλλους ανθρώπους, επειδή οι καλές προθέσεις σας μπορεί να παρερμηνευθούν.

Τοξότης

ζώδια 17/8

Η ημέρα θα είναι μια χαρά στην αρχή, αν και μπορεί να αποδειχθεί λίγο περίεργη αργότερα. Κάποιος στο σπίτι μπορεί να είναι άρρωστος και μπορεί να χρειαστεί να τον παρακολουθήσετε μέσα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα. Μπορεί να λάβετε ευτυχία από φίλους ή ακόμη και από συναδέλφους και θα κάνετε σχέδια για να ξοδέψετε χρόνο μαζί τους στο εγγύς μέλλον.

Αιγόκερως

ζώδια 17/8

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε συνεργασίες με ανθρώπους της εξουσίας και παρόμοια συμφέροντα καθώς και όσους συμπληρώνουν τις ικανότητές σας. Λίγοι άνθρωποι προσπαθούν να σας επηρεάσουν δίνοντας ψευδείς ελπίδες, αλλά μην δίνετε προσοχή σε αυτό που λένε. Δημιουργήστε τις δικές σας κρίσεις και τηρήστε τις. Έχετε προγραμματίσει από καιρό να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, ίσως να μπορείτε να κάνετε το δικό σας αυτή τη φορά!

Υδροχόος

ζώδια 17/8

Το πνεύμα σας είναι έντονο και αμείλικτο και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να παραδοθείτε σε οποιοδήποτε είδος ελέγχου. Δεν χρειάζεται να το κάνετε ακόμα! Μοιραστείτε την αγάπη και την ευτυχία μεταξύ άλλων και θα τα πάρετε πίσω. Προσπαθήστε να προσθέσετε μερικά χρώματα στη μαύρη-άσπρη εργασιακή ζωή σας, κάνοντας σύντομα ταξίδια με τους συναδέλφους σας.

Ιχθύς

ζώδια 17/8

Παρακολουθήσατε ένα ιδιαίτερα ταραχώδες πρόγραμμα για τις τελευταίες ημέρες και είναι καιρός να οργανωθείτε. Σήμερα θα είναι συγκρατημένα χαλαρή, αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Διαφορετικά, τα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν ακόμη πιο χαοτικά τις επόμενες μέρες καθώς τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.]]>

Advertisement

Advertisement

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δημοφιλή Τώρα