Connect with us

Lifestyle

Ζώδια σε καραντίνα: Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τον περιορισμό στο σπίτι!

Jim Taylor

Published

on

Ζώδια σε καραντίνα: Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τον περιορισμό στο σπίτι!
Όταν ζούμε πολυσύχναστες ζωές και αισθανόμαστε ότι υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που πρέπει να ολοκληρωθούν, ο χρόνος που περνάμε μέσα στα σπίτια μας μπορεί να είναι δώρο Θεού.

Όμως αφού περάσουν οι πρώτες μέρες, νιώθουμε λίγο όλοι στα όρια της τρέλας, ότι πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε ακόμα κι όταν δε χρειάζεται!

Τα ζώδια μας μπορούν να μας δώσουν κάποιες ιδέες για το πώς να χειριστούμε την πλήξη και την ανησυχία μας όταν είμαστε αναγκασμένοι να μείνουμε στο σπίτι για λίγο. Ελέγξτε το ζώδιό σας παρακάτω για να δείτε τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστείτε τον απροσδόκητο χρόνο σας στο σπίτι!

Κριός

Ξέρουμε ότι το γεγονός ότι είστε κολλημένοι στο σπίτι είναι μια απόλυτη τρέλα για σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βαρεθείτε μέχρι θανάτου. Αν δεν μπορείτε να βγείτε και να κάνετε τα πράγματα που συνήθως απολαμβάνετε, χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να καθαρίσετε το σπίτι σας από πάνω μέχρι κάτω. Ενώ άλλοι μπορεί να το θεωρήσουν ως έλλειψη ψυχαγωγίας, ξέρετε πώς να φέρετε τον ενθουσιασμό σε οτιδήποτε επιλέγετε. Επιπλέον, η αποφασιστικότητα και η επιθυμία σας να αποφύγετε την πλήξη με κάθε κόστος σημαίνει ότι θα κάνετε τα πάντα.

Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα στο σπίτι είναι ειλικρινά ένα είδος ονείρου για εσάς. Δεν χρειάζεστε πολλά για να διασκεδάσετε τον εαυτό σας. αρκεί να έχετε ένα υπέροχο βιβλίο, μια άνετη καρέκλα ή μια τηλεοπτική εκπομπή και τότε είστε έτοιμοι. Πάρτε το χρόνο να ασχοληθείτε με όλες τις χαλαρωτικές δραστηριότητες αλλά δοκιμάστε και νέες που συχνά θέλατε και δεν είχατε χρόνο. Τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Δίδυμοι

Έχετε την ικανότητα να παίρνετε κάτι που οι άλλοι βλέπουν ως μονοδιάστατο και να βλέπετε όλες τις οπτικές του. Οι κοινωνικές σας επιθυμίες μπορεί να είναι περιορισμένες εάν είστε κλειδωμένοι στο σπίτι όλη την ημέρα, οπότε γιατί να μην έχετε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο με όλες τις αγαπημένες σας ταινίες; Έχετε αρκετό χρόνο για να σκοτώσετε και μόλις τελειώσετε, μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας τις τελευταίες σας θεωρίες και λεπτομέρειες που χάσατε πριν.

Καρκίνος

Είστε αυτοί που θα ελέγχετε συνεχώς όλους τους άλλους για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει και αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά είστε συνηθισμένοι να είσαστε υπεύθυνοι. Ωστόσο, αν πρέπει να περάσετε κάποιο διάστημα παραμονής σε εσωτερικούς χώρους, αφιερώστε χρόνο για να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που συχνά δεν μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι ένας χρόνος αναγκαστικής αυτοεξυπηρέτησης για εσάς, μαγειρέψτε τα αγαπημένα σας γεύματα, παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές και γενικά ξεκουραστείτε.

Λέων

Δεδομένου ότι έχετε συνηθίσει να είστε γύρω από άλλους συχνά, να κολλήσετε στο σπίτι μπορεί να νιώθετε ότι είναι άδικο. Ωστόσο, αντί να είστε καταθλιπτικοί για αυτό, προσπαθήστε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτά που έχετε στη διάθεσή σας. Γνωρίζετε ότι αξίζετε κάποια προσοχή για εσάς τους ίδιους, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το θέσετε σε εφαρμογή με μια αυτοσχέδια ημέρα σπα. Να κολλήσετε μέσα μπορεί να σας αποστραγγίζει, αλλά δεν χρειάζεται να είστε γύρω από άλλους για να γνωρίζετε την αξία σας ή να έχετε ποιοτικό χρόνο.

Παρθένος

Ενώ οι άλλοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά για να καθαρίσουν ή να εργαστούν για τον εαυτό τους, αυτές οι λύσεις δεν δουλεύουν για σας. Κάνετε πάντα αυτά τα πράγματα, είτε μένετε μέσα ή όχι. Αντί να τονίζετε ότι πρέπει να μειώσετε τη μέση παραγωγικότητα, βρείτε ένα νέο έργο ή χόμπι για να αναλάβετε. Τα βίντεο στο YouTube και άλλοι ιστότοποι είναι γεμάτοι από έργα DIY και σας αρέσει να είστε σε θέση να αναλάβετε μια νέα πρόκληση!

Ζυγός

Αν δεν μπορείτε να είστε έξω με τους φίλους και την οικογένειά σας, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η επόμενη καλύτερη επιλογή σας είναι να συνδεθείτε μαζί τους μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Θα δημοσιεύσετε αστεία tweets και παίρνοντας ανόητες selfies με λεζάντες για το πόσο βαρετή είστε, ακόμα κι αν αυτό είναι διασκεδαστικό για σας. Ειλικρινά, δεν θα σοκάρει κάποιον εάν κατεβάσετε τις άλλες τρεις κοινωνικές εφαρμογές που μόλις βγήκαν και τις καταλάβετε. Εφόσον αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο, είστε εντάξει με το να είσαστε σε εσωτερικούς χώρους για λίγο.

Σκορπιός

Οι περισσότεροι μπορεί να υποθέσουν ότι η καραντίνα είναι ιδανική για εσάς, αφού προτιμάτε συνήθως να είστε μόνοι. Το θέμα είναι ότι θέλετε ο μόνος σας χρόνος να είναι με τους όρους σας, όχι επειδή δεν έχετε άλλη επιλογή. Ο καλύτερος τρόπος για να αποσπάσετε τον εαυτό σας είναι να βρείτε φυσικά έναν τρόπο να βγάλετε την ενέργειά σας. Μισείτε την ιδέα να αισθάνεστε περιορισμένοι ή παγιδευμένοι. Είτε ασκείστε με μια έντονη νέα ρουτίνα είτε είστε απασχολημένος με δεκάδες νέες εργασίες, πρέπει να κάνετε κάτι για να ξεχάσετε ότι δεν επιλέξατε αυτή τη συγκεκριμένη απομόνωση.

Ζώδια και καραντίνα
Ζώδια και καραντίνα

Τοξότης

Η καραντίνα στο σπίτι σας είναι ένας εφιάλτης, αλλά μπορείτε να κάνετε το καλύτερο από αυτό. Εάν δεν μπορείτε να είστε έξω στον κόσμο, δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα στο σπίτι. Παρακολουθήστε βίντεο του YouTube από άλλους που ταξιδεύουν και εξερευνούν μέρη που ήσασταν ή θα θέλατε να πάτε. Μπορείτε επίσης να γράψετε όλες τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο, επίσης.

Αιγόκερως

Παρόλο που δεν σας πειράζει να εργάζεστε μόνοι σας, συνήθως προτιμάτε τα πράγματα να πηγαίνουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Εάν η διαμονή στο σπίτι δεν ήταν μέρος του σχεδίου σας, μπορεί να σας αναστατώσει και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο τρελός να περιμένετε έως ότου τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Για να διευκολύνετε το μυαλό σας, προσπαθήστε να δημιουργήσετε όσες μικρές εργασίες μπορείτε να κάνετε για να αισθανθείτε παραγωγικοί.

Υδροχόος

Το μυαλό σας είναι συχνά αλλού, αλλά ενώ είστε στο σπίτι, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείτε με εκείνα τα πράγματα που έχετε αφήσει πίσω. Συνήθως αναβάλλετε να κάνετε καθημερινές (αλλά ακόμα σημαντικές) δουλειές γιατί πάντα μπορείτε να βρείτε κάτι που αξίζει περισσότερο την προσοχή και τη νοητική σας ικανότητα. Αν είστε κολλημένοι στο σπίτι, οι περισπασμοί σας θα είναι πολύ μικρότεροι από τους συνηθισμένους, έτσι μπορείτε να ολοκληρώσετε τα πάντα.

Ιχθείς

Ο κόσμος φαίνεται να απαιτεί τον χρόνο σας πιο συχνά από ό, τι θα θέλατε, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την καραντίνα για να μετατρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε κάτι απτό; Είτε πρόκειται για ένα ποίημα ή ένα τραγούδι, είτε για ένα άλλο δημιουργικό έργο DIY που έχετε στο μυαλό να ξεκινήσετε, αλλά ποτέ δεν τα καταφέρατε, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε.

]]>

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Δημοφιλή Τώρα