Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική News Survivor 4 13/01: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση σήμερα

Survivor 4 13/01: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση σήμερα

Must read

Avatar of Μαίρη Φρέση
Μαίρη Φρέση
Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Την ήττα γνώρισαν για άλλη μια φορά οι Διάσημοι, μην προκαλώντας καθόλου έκπληξη καθώς αγωνιστικά φαίνονται πολύ κατώτεροι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, από τους Μαχητές.

Κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φήμες, που θέλουν την παραγωγή στα επόμενα επεισόδια να κάνει μια μικρή μίξη των ομάδων προκειμένου να δυναμώσουν οι Διάσημοι.

Προς το παρόν, οι Κόκκινοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού για να βγάλουν ένα υποψήφιο προς αποχώρηση. Το κλίμα ήταν τεταμένο, καθώς ο Γιώργος Κοψιδάς αλλά και ο Πάνος Καλλίδης, ένιωσαν προσβλεβλημένοι που ήταν υποψήφιοι και δεν το έκρυψαν.

Όσον αφορά την ψηφοφορία, η Άννα Μαρία Βέλλη ψήφισε την Κάτια Ταραμπάνκο για τη συμπεριφορά της, η Κάτια ψήφισε τόσο αγωνιστικά, όσο και για την παρουσία της στην καλύβα την Ανθή και η Ανθή αντίστοιχα το μοντέλο. Ο Πάνος Καλίδης ψήφισε την Ανθή για αγωνιστικούς λόγους και η Ελευθερία την Κάτια για την προσωπική ρήξη που είχαν στην καλύβα. Ο Γιώργος Κοψιδάς ψήφισε την Ανθή και ο Περικλής, όπως αναμενόταν, την Κάτια.

Τρίτη υποψήφια για αποχώρηση αναδείχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη που πήρε 6 ψήφους, έναντι 4 της Κάτιας Ταραμπάνκο. Σήμερα θα βγει και ο τέταρτος υποψήφιος από τον πιο δημοφιλή παίκτη που ψήφισε το κοινό.

Survivor 2017 vs 2021: Όταν οι “γερόλυκοι” Διάσημοι κέρδιζαν 10-1 τους “νέους” Μαχητές στο ίδιο αγώνισμα (Βίντεο)

survivor 1 3 | LIFEBUZZ.gr

Πρόσφατα άρθρα