Τρ. Ιαν 25th, 2022
survivor 25-02, survivor αποχωρηση, survivor ανθη

Μια βραδιά Survivor που είχε από όλα ήταν και η χθεσινή, αφήνοντας τους τηλεθεατές να περιμένουν ανυπόμονα το επεισόδιο της Κυριακής. Το έπαθλο επικοινωνίας και μια αποχώρηση για τους Κόκκινους ήταν αρκετά για να χτυπήσει η τηλεθέαση κόκκινο.

Νικητές του επάθλου επικοινωνίας με σκορ 10-8, αναδείχθηκε η Κόκκινη Ομάδα, που για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες θα έβλεπε φωτογραφίες και σύντομα μηνύματα από μέλη της οικογένειάς τους.

Όλοι ήταν εξαιρετικά συγκινημένοι, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα να μη μπορούν να σταματήσουν τους λυγμούς μόλις αντίκρισαν τα παιδιά τους. Η μόνη παραπονεμένη ήταν η Σοφία, η οποία δεν κατάφερε να δει τα κορίτσια της, καθώς ο πρώην σύζυγός της, λόγω της αντιδικίας τους, δεν έστειλε φωτογραφία.

Η αποχώρηση ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Σοφία, η Μαριάνθη και η Ανθή. Τελικά, η Ανθή Σαλαγκούδη, μετά από πέντε υποψηφιότητες, ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor και από τον Άγιο Δομίνικο. Τα κοινωνικά δίκτυα εννοείται πήραν φωτιά, με έξαλλους πανηγυρισμούς από τους χρήστες.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο