Σα. Ιαν 22nd, 2022
Netflix,μοίρασμα,λογαριασμός,στοπ

Το Netflix σχεδιάζει να σταματήσει την κοινή χρήση ενός λογαριασμού από πολλούς χρήστες καθώς κατέγραψε μεγάλη απώλεια εσόδων από αυτή την πρακτική. Οι φήμες θέλουν η εταιρεία να επεξεργάζεται τους τρόπους με τους οποίους θα εντοπίζει ποιοι χρήστες μοιράζονται τον κωδικό τους με άλλους.

Στοπ Στο Μοίρασμα Λογαριασμού του Netflix

Με τη χρήση ειδικών εργαλείων στοχεύει να βάλει «φρένο» σε αυτή την πρακτική ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα το εφαρμόσει σε ολόκληρη τη συνδρομητική του βάση.

Τα μεγάλα δίκτυα streaming πρόκειται να ξοδέψουν μεγάλα ποσά για μελλοντικές παραγωγές νέων σειρών και ταινιών και επομένως δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της απώλειας εσόδων επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν τον κωδικό φίλου ή συγγενή τους αντί να πληρώνουν.

Σύμφωνα με το Associated Press, δεν είναι πλέον «πώς» αλλά το «πότε» τα συνδρομητικά κανάλια θα εφαρμόσουν «κόφτη» στο διαμοιρασμό κωδίκων. Ήδη τον περασμένο Μάρτιο η Netflix εφάρμοσε πιλοτικά την επαλήθευση λογαριασμών με 2 βήματα σε ορισμένες περιοχές εντός των ΗΠΑ, δίνοντας όμως στον χρήστη και την έξτρα επιλογή της «επαλήθευσης αργότερα».

Αυτή τη στιγμήν αναζητείται ο τρόπος ώστε να ελέγχεται αποτελεσματικά η χρήση των κωδίκων χωρίς ο χρήστης να νιώθει πίεση από την εκάστοτε συνδρομητική υπηρεσία, ιδίως σε μια εποχή που ιδιαίτερα στο Netflix, παρατηρείται δραστική μείωση των συνδρομητών παγκοσμίως.

πηγή φωτό

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο