Πε. Ιαν 27th, 2022
ποπη τσαπανιδου, ποπη τσαπανιδου χριστουγεννιατικο δεντρο
Μια αποκάλυψη για τον εαυτό της έκανε η Πόπη Τσαπανίδου που δε γνωρίζαμε και μας έκανε εντύπωση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από ένα ποστ της ότι δεν στολίζει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο και εξήγησε και το λόγο.

Η Πόπη Τσαπανίδου δε στολίζει δέντρο αλλά ούτε και γενικά το σπίτι της, ωστόσο είναι πάντα γεμάτη κέφι της γιορτές και μπαίνει στο κλίμα των χριστουγέννων. Απλά της προκαλεί κατάθλιψη το ξεστόλισμα μετά τις γιορτές και αυτός είναι ο λόγος που δε θέλει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Παρόλα αυτά βοηθάει φίλους και οικογένεια να στολίσουν τα δικά τους.

Να μαι και γω εδω! Μπροστά από δέντρο που δεν είναι δικό μου, γιατί δεν μ αρέσει να στολίζω χριστουγεννιάτικο δεντρο σπίτι μου, αλλά συμμετέχω -ακόμα και με το ζόρι- στους στολισμούς δέντρων όλων των μελών της οικογένειας, κάποιες φορες μάλιστα κουβαλώντας τις μπάλες που θέλω να βλέπω (βλέπε προηγούμενο post χεχε) ή ακόμα και το ίδιο το δέντρο, όπως αυτό στη φωτό, αληθινό και σε γλάστρα για να το στείλουμε μετά τις γιορτές εκεί όπου ανήκει μεσω γεωπόνου που θα αναλάβει να το φυτέψει όπως πρέπει!
Και για να μην σου αφήσω αναπάντητα ερωτήματα -και καλά- δεν στολίζω για να γλυτώσω τη θλίψη που μου προκαλεί το ξεστόλισμα μετά. Αρκούμαι σε σκόρπιες γκλιτερένιες μπάλες εδώ και κει, φωτάκια, κεράκια και κατασκευές που θυμίζουν δέντρο αλλά δεν είναι! Ξέρω. Αυτή μου η άρνηση κρύβει κάποιο ψυχολογικό θέμα, αλλά μην ανησυχείς για μένα… το φροντίζω εντατικά και δεν είμαι καθόλου μίζερη και λυπημένη τις γιορτές. Αντίθετα χοροπηδώ ολημερίς τραγουδώντας “θα πλεξω τούλι για το Χριστούλη”, όλο τον Ρουντολφ το ελαφάκι, ολ αιγουντ φορ κριστμας, με τελευταιο χιτ μου της Αντζυς της Σαμίου τα πιο γλυκα χριστουγεννα! Γιατί κέφια αγαπητέ έχουμε τρελά ακόμα και χωρίς δέντρο στο ντεκόρ μας! Αμ πως!
Καλές γιορτές λοιπόν, με υγεία. Και χρόνια πολλα με ψηφιακές αγκαλιές και φιλιά σε όσους γιορτάζουν σημερα!
“, έγραψε αναλύοντας τους λόγους.

ποπη τσαπανιδου,ποπη τσαπανιδου χριστουγεννιατικο δεντρο
]]>

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο