Connect with us

News

Ποια ζώδια αγαπούν και ποια μισούν τα Χριστούγεννα. Είσαι το ξωτικό ή ο γκρινιάρης των Χριστουγέννων;

Jim Taylor

Published

on

ζώδια και χριστουγεννα, ζωδια, χριστουγεννα
Αν αναρωτιέστε γιατί δε σας πολυάρεσουν τα Χριστούγεννα ή αντίθετα γιατί είστε οι πρώτοι που στολίζετε, τότε η λύση ίσως βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Σύμφωνα με το thoughtcatalog άλλα ζώδια είναι τα “ξωτικά” των Χριστουγέννων και ζουν για αυτά και άλλα οι “γκρινιάρηδες” που βαριούνται να στολίσουν, να ακούσουν κάλαντα κτλ.

Ποια ζώδια αγαπούν και ποια μισούν τα Χριστούγεννα

Τοξότης

Οι τοξότες είναι τα ξωτικά του ζωδιακού κύκλου. Είναι οι πρώτοι που διακοσμούν το χώρο τους, το γραφείο τους και το αυτοκίνητό τους και βάζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους πριν κανείς άλλος. Οι Τοξότες είναι η αληθινή ενσάρκωση του πνεύματος των Χριστουγέννων. Κάνουν όλους γύρω τους να αισθάνονται χαρούμενοι και ευπρόσδεκτοι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι τελειομανείς των Χριστουγέννων του ζωδιακού κύκλου. Οι Δίδυμοι θέλουν να είναι έτοιμοι για τα Χριστούγεννα πριν από όλους. Λαμβάνουν σοβαρά τα Χριστούγεννα, ειδικά όταν πρόκειται για διακοσμήσεις. Οι Δίδυμοι θέλουν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο με καλά περιτυλιγμένα δώρα κάτω από το δέντρο και όλοι οι καλεσμένοι στο σαλόνι γιορτάζουν και ετοιμάζονται για τις παραδόσεις των Χριστουγέννων. Οι Δίδυμοι αγαπούν τα Χριστούγεννα επειδή είναι για την οικογένεια και δεν υπάρχει τίποτα που οι Δίδυμοι αγαπούν περισσότερο από το να δουν τα χριστουγεννιάτικα φώτα και τις διακοσμήσεις σε όλη την πόλη.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι χριστουγεννιάτικοι κατασκευαστές λιστών επιθυμιών. Οι Αιγόκεροι θα δημιουργήσουν τη λίστα επιθυμιών τους πριν από τα Χριστούγεννα. Θα σας υπενθυμίσουν τι θέλουν. Οι Αιγόκεροι είναι οι καλύτεροι στο να δίνουν δώρα επειδή φροντίζουν να σας πάρουν τουλάχιστον ένα δώρο από τη λίστα σας. Και νομίζουν ότι θα κάνετε το ίδιο για αυτούς. Προσέξτε τι θα σας ζητήσουν οι Αιγόκεροι και μην τους απογοητεύσετε!

Λέων

Ο Λέων είναι ο “καλαντάς” του ζωδιακού κύκλου. Θα δώσουν τις καλύτερες επιδόσεις τους τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ο Λέων θα παίζει επίσης χριστουγεννιάτικη μουσική στο ραδιόφωνο χωρίς διακοπή στο δρόμο για τα πάντα: εργασία, γυμναστήριο, σχολείο ή τρέξιμο ανάμεσα σε μέρη. Θα εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να τραγουδήσουν και να πουν τα κάλαντα.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι οι κινηματογραφόφιλοι του ζωδιακού κύκλου. Φορούν τα άσχημα πουλόβερ τους πριν ξεκινήσει η περίοδος των διακοπών επειδή δεν μπορούν να κρατήσουν τον ενθουσιασμό τους. Οι Ιχθύς θα φτιάξουν από νωρίς τη λίστα με τις χριστουγεννιάτικες ταινίες και θα οργανώσουν πολλές βραδιές σινεμά με ποπ κορν και ζεστή σοκολάτα. Αν κάνετε παρέα με Ιχθύς θα δείτε σίγουρα πολλές ταινίες!

Ο Κριός είναι το απόλυτο Γκρίζο του ζωδιακού κύκλου. Λόγω της παρορμητικής φύσης τους, ο Κριός αναγκάζεται να αποτύχει κατά την περίοδο των διακοπών. Ο Κριός παίρνει τον εαυτό του τόσο επεξεργασμένο πριν από τα Χριστούγεννα έρχεται και στη συνέχεια απογοητεύονται όταν αυτό που ελπίζουν δεν γίνεται πραγματικότητα. Ίσως ο καλύτερος φίλος τους δεν μπορούσε να το κάνει, ίσως δεν είχαν εγκριθεί για να πάρουν μερικές μέρες μακριά, ίσως δεν πήραν το δώρο ή την προσοχή που ήθελαν. Ο Κριός μπορεί να γίνει απόλυτος κοροϊδευτής της χαράς και των κομματιών του κόμματος αν θέλουν. Εάν τα πράγματα δεν πάνε, θα είναι αρνητικά και λίγο δραματικά. Δοκιμάστε το καλύτερό σας να μην φτάσετε σε κακή πλευρά του Κριού αυτή τη σεζόν, ώστε όλοι να έχουν ένα ήσυχο Χριστούγεννα!
Σας αρέσουν τα Χριστούγεννα ή όχι; Μάθετε ανάλογα με το ζώδιο σας

Ταύρος

Οι Ταυροί είναι ο Άγιος Βασίλης του ζωδιακού κύκλου. Οι Ταυροί είναι έξω και γύρω από την περίοδο των διακοπών. Οι Ταυροί θέλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Ως εκ τούτου, παρακολουθούν εκδηλώσεις και πάρτυ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όσο μπορούν. Να είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά ψώνια Χριστουγέννων με έναν Ταύρο!

Ζυγοί

Οι Ζυγοί είναι οι άνθρωποι που φιλιούνται κάτω από το γκι. Στους Ζυγούς αρέσουν τα Χριστούγεννα επειδή τους επιτρέπει να είναι ο αληθινός ρομαντικός τους εαυτός τους χωρίς να έρχονται σε δύσκολη θέση. Οι Ζυγοί κάνουν την περίοδο των διακοπών ιδιαίτερα ξεχωριστή επειδή είναι σε μια αποστολή να κάνουν την καρδιά σας να λιώσει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν είναι ούτε ξωτικά ούτε γκρινιάρηδες. Ο Σκορπιός θέλει να τους ευχαριστήσει όλους. Αν η οικογένειά και οι φίλοι τους θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, θέλουν κι αυτοί. Αν όχι, δεν θα το κάνουν. Οι Σκορπιοί πηγαίνουν με το πλήθος επειδή θέλουν μόνο να περάσουν καλά. Ο Σκορπιός θα σας αφήσει για να κάνετε όλες τις ετοιμασίες – μεγάλες ή μικρές. Σίγουρα δε θα κάνει πλάνα για τα Χριστούγεννα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ο Kevin McCallister από το Μόνος Στο Σπίτι. Οι Καρκίνοι είναι μανιώδεις από τη φύση τους, οπότε το επίπεδο ενθουσιασμού τους για τα Χριστούγεννα εξαρτάται από το πώς ήταν το προηγούμενο έτος γι ‘αυτούς. Αν ήταν ένα αξιοπρεπές έτος, τότε θα είναι ευχάριστοι κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Αν ήταν τρομερό, τότε δεν θα είναι ευχάριστοι. Να γνωρίζετε τις εναλλαγές της διάθεσης του καρκίνου φέτος και θυμηθείτε να μην το πάρετε προσωπικά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης του ζωδιακού κύκλου. Οι Υδροχόοι δεν αντιτίθενται στα Χριστούγεννα, απλώς μισούν το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα επειδή δεν μπορούν. Οι Υδροχόοι πιστεύουν ακράδαντα ότι όλοι αξίζουν να απολαύσουν την εορταστική περίοδο χωρίς να ανησυχούν για τη ζέστη του σπιτιού τους, να είναι ασφαλείς ή να έχουν φαγητό στο τραπέζι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι σχεδόν οι γκρινιάρηδες του ζωδιακού κύκλου. Παρόλο που οι Παρθένοι μπορεί να θεωρούνται γκρινιάρηδες, αγαπούν κρυφά τις διακοπές. Δεν τους αρέσει όταν οι άνθρωποι αγοράζουν ακριβά πράγματα μόνο για να επιδείξουν ή να προσποιηθούν ότι είναι καλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της περιόδου που δίνουν. Επειδή οι Παρθένοι είναι από τη φύση χαμηλού προφίλ, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι κακομούτσινοι όταν επικρίνουν τις συμπεριφορές των άλλων κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Κριός

Ο Κριός είναι ο απόλυτο γκρινιάρης του ζωδιακού κύκλου. Λόγω της παρορμητικής φύσης τους, ο Κριός αναγκάζεται να αποτύχει κατά την περίοδο των διακοπών. Ο Κριός παίρνει τον εαυτό του τόσο σοβαρά πριν από τα Χριστούγεννα και απογοητεύονται όταν αυτό που ελπίζουν δεν γίνεται πραγματικότητα. Ίσως ο καλύτερος φίλος τους δεν μπορούσε να το κάνει, ίσως δεν είχαν πάρει μερικές μέρες άδεια, ίσως δεν πήραν το δώρο ή την προσοχή που ήθελαν. Ο Κριός μπορεί να γίνει απόλυτος γκρινιάρης της χαράς και των γιορτών. Μην τσαντίσετε ένα Κριό αυτά τα Χριστούγεννα

]]>

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Δημοφιλή Τώρα