Πα. Ιαν 28th, 2022
ναταλια γερμανου, ναταλια γερμανου ιωαννιδου

Επική ήταν η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού όταν είδε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωάννίδου.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες στο “Πρωινό” και είχε αποκαλύψει ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτό έγινε όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν το 1989.

Είναι μια σχέση που ποτέ δεν είχε βγει στο φως και δεν είχε γίνει γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Η Μαρία Ιωαννίδου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και μίλησε για όλα.

Η ίδια θεωρεί ότι δεν πρέπει να ποινικοποιούμε το φλερτ και πρέπει να μη γίνονται λαϊκά δικαστήρια στις τηλεοράσεις. Όπως είπε, πριν χρόνια το 1989 είχε συνεργαστεί στο “Τρις εξαρμαρτείν” του Σακελλάριου με το Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τη φλέρταρε επίμονα, εκείνη γοητεύτηκε και οι δυο τους είχαν σχέση για τρεις μήνες, κάτι που δε γνώριζε κανείς. Η Ναταλία Γερμανού ήρθε σε δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε να σχολιάσει το βίντεο.

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια. Τώρα το άκουσα. Ίσως ήταν στη διάρκεια του “διαλείμματος”» αρκέστηκε να πει η Ναταλία Γερμανού η οποία δεν έδειξε να έχει τη διάθεση να συνεχίσει τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

ναταλια γερμανου, ναταλια γερμανου ιωαννιδου
Ναταλία Γερμανού: Επική αντίδραση για σχέση Ιωαννίδου-Κιμούλη – “Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου”

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

By admin