Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική News Λιάγκας - Σκορδά: Δύο ονόματα βόμβα μπαίνουν στο πάνελ της εκπομπής

Λιάγκας – Σκορδά: Δύο ονόματα βόμβα μπαίνουν στο πάνελ της εκπομπής

Must read

Avatar of Jim Taylor
Jim Taylor
Ο Jim Taylor είναι content marketer και έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά blogs και sites. Αγαπημένα θέματα, όσα αφορούν το σπίτι και το ευζείν.

Δυναμικά φαίνεται πως θέλουν να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή θα έχει ένα γενικότερο αέρα ανανέωσης και νέα πρόσωπα θα προστεθούν στο πάνελ της εκπομπής. Το πρώτο όνομα που ακούγεται έντονα από χθες είναι αυτό της Νάνσυς Παραδεισάνου. Η δημοσιογράφος συνεργαζόταν και πέρσυ με τη Φαίη Σκορδά και το “Πρωινό”. Πριν λίγες μέρες είχε ακουστεί ότι θα είναι στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Μακεδονία ΤV. Ωστόσο, λέγεται ότι τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ενταχθεί εκεί και κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Τάσου Τεργιάκη. Ο δημοσιογράφος υπήρξε για πάνω από 10 χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και φέτος το Σεπτέμβρη είχε ενταχθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Δυστυχώς η εκπομπή κόπηκε και ο Τάσος Τεργιάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ALPHA.

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει για τη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα: “Έβαλα το σπόρο”

Πρόσφατα άρθρα