Τε. Ιαν 26th, 2022
κρυσταλλία, κρυσταλλία μωρό
Πριν λίγες μέρες η Κρυσταλλία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η γλυκιά τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ήταν μια δύσκολη γέννα που διήρκεσε πάνω από 12 ώρες αλλά τα κατάφερε μια χαρά.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η ευχή της να περάσει τα Χριστούγεννα σπίτι με το μωρό της. Έτσι τον έντυσε σαν ένα μικρό αγιοβασιλάκι και μας τον παρουσίασε. Και είναι ένας γλυκύτατος μπέμπης.

“Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!! Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!!
Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγώ!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γαία @iatriko.gr που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια 😊
Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!!
Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!!
Ο μπέμπης “

κρυσταλλία,κρυσταλλία μωρό
]]>

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο