in ,

Κώστας Σπυρόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Το πρώτο του μήνυμα

κωστας σπυροπουλος, κωστας σπυροπουλος εξιτηριο
Κώστας Σπυρόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το πρώτο του μήνυμα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Σπυρόπουλος μετά από 17 μέρες νοσηλείας και μάχης με τον κορονοϊό.

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν με βαριάς μορφής πνευμονίας, αφού νόσησε από κορονοϊό. Χρειάστηκε να μπει σε αναπνευστήρα και το πάλεψε δίχως να διασωληνωθεί.

Ανήμερα της Ανάστασης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για όσα πέρασε όλες αυτές τις μέρες. Ευχαρίστησε το προσωπικό αλλά και όσους στάθηκαν δίπλα του. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο.

1 Μαίου, Ανάσταση. Μετά από 17 ημέρες στο νοσοκομείο και 10 προηγούμενες στο σπίτι. Παλεύοντας με βαριά πνευμονία του covid-19. Βασικό συναίσθημα η βαθιά ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που με απόλυτη αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να επιτευχθεί το μέγιστο. Ένα δημόσιο νοσοκομείο καλύτερο από οποιοδήποτε ιδιωτικό-σε όλα.
17 ημέρες που ο χρόνος σταματά για τον ασθενή, όμως για εκείνους είναι πάντα λίγος. Τρέχουν, ασταμάτητα, παλεύουν, κάνοντας διπλές βάρδιες χωρίς ρεπό, για να κερδίσουν χρόνο, να κάνουν κάτι παραπάνω.
17 ημέρες που οι σκέψεις εναλλάσσονται με ρυθμούς τρελούς, που ή απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν. Που η τόσο απαραίτητη αισιοδοξία εμφανίζεται μόνο στιγμιαία και όλα αναθεωρούνται.
Εκεί ξεκινά ο Πολιτισμός: στην προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει τον άνθρωπο. Nα του δώσει πίσω τη ζωή του. Εκεί που, ανάμεσα σε μάσκες οξυγόνου, μονοκλωνικά αντισώματα, κορτιζόνες, κακές αξονικές και δυνατές αντιβιώσεις, χορηγείται και η ελπίδα. Εκεί, που το κλίμα είναι επιχειρησιακό και νοσηλευτές”αστροναύτες” με νεοαποκτημένα μηχανήματα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow) μάχονται να σε απομακρύνουν από τη διασωλήνωση.
17 ημέρες δικού τους αγώνα για το δικό μου οξυγόνο.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου έναν ένα ξεχωριστά. Τους γιατρούς μου Μαρία Δαφνή, Φωτεινή Τσιουραντάνη, Ζωή Προγκάκη, Νίκο Φέτση, Δανιήλ Ναζαρη, Βασιλική Παπανικολάου , Μιχάηλ Κοκκινοπλίτη καθώς και τον προσωπικό γιατρό και φίλο Τάκη Μπεχράκη. Τους νοσηλευτές Ελένη Μαρκοπούλου, Αγγελική Ζουλάκη, Πηνελοπη Δαγρέ, Αναστασία Συρογιάννη, Χρυσοβαλάντη Πατηθρα, Ειρήνη Γαλάνη, Άννα Τσιάρα ,Αναστασία Κούτρα, Ελευθερία Πλατιά, Ευαγγελία Γατζούδη, Ελεάνα Κώτση, Σοφία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παππά, Ελένη Γυριχίδη και Κατερίνα Γιωτοπούλου.
Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα τόσο δύσκολα, πολύτιμους συνεργάτες, νέους και παλιούς που μου κρατούσαν το χέρι από μακριά, που δεν με άφησαν μόνο ούτε ένα λεπτό. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και ειδικά τη Χριστίνα μου, που παραμένει δίπλα μου ακλόνητη.
Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία :το απόλυτο αγαθό.

Written by admin

δουκισσα νομικου, ελεονωρα μελετη

Ελεονώρα Μελέτη – Δούκισσα Νομικού: Έκαναν την πρώτη βουτιά του φετινού καλοκαιριού

σπυρος σουλης, σπυρος σουλης στεφανι

Σπύρος Σούλης: Έφτιαξε το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό πρωτομαγιάτικο στεφάνι