in

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που “έλυσε την σιωπή της” την Παρασκευή

κειτ μιντλετον, κειτ μιντλετον καρκινος
Κέιτ Μίντλετον: Νέα δήλωση από το παλάτι για την Πριγκίπισσα

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή 22 Μαρτίου. Σε ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών αποκάλυψε ότι νοσεί με καρκίνο.

Εμφανώς συγκινημένη, η Κέιτ Μίντλετον απευθύνθηκε στους Βρετανούς μετά τις τερατώδεις φήμες που κυκλοφορούσαν για την υγεία της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι νοσεί με καρκίνο με ένα βίντεο από τους κήπους του Ουίνδσορ. «Τον Ιανουάριο υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο Λονδίνο και εκείνη τη στιγμή εκτιμήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής, ωστόσο εξετάσεις μετά την εγχείρηση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Η ιατρική ομάδα συμβούλευσε να υποβληθώ σε χημειοθεραπείες προληπτικά και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας», αναφέρει στο βίντεο η 42χρονη.

Στο βίντεο δεν αποκαλύπτει το είδος του καρκίνου που έχει ενώ ζητάει να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί μίλησε την Παρασκευή

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η Κέιτ Μίντλετον απευθύνθηκε στο κοινό την Παρασκευή το απόγευμα.

Τα παιδιά της σταματούν το σχολείο για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Έτσι, δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τις κάμερες αλλά και την περιέργεια των συμμαθητών τους μετά την ανακοίνωση.

Για ακόμα μια φορά η Κέιτ Μίντλετον αποδεικνύει ότι η οικογένειά της είναι πάνω απ’ όλα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

κειτ μιντλετον, κειτ μιντλετον καρκινος

Κέιτ Μίντλετον: “Έχω καρκίνο Κάνω Χημειοθεραπείες – Η Δημόσια δήλωση της – Σοκ

πασχα, πασχα διατροφη, πασχα υγεια

Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε το Πάσχα – Οι καρδιολόγοι συμβουλεύουν