Τρ. Ιαν 25th, 2022
rapid test,ΕΟΔΥ,κέρατο,παράνομο ζευγάρι,Καρδίτσα

Η διενέργεια rapid test από τον ΕΟΔΥ σε κεφαλοχώρι της Καρδίτσας «πρόδωσε» το παράνομο ζευγάρι. Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν δύο άτομα με κοροναϊό, τα οποία νοσηλευτήκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Καρδίτσα : Το rapid test δεν έδειξε μόνο θετικό αλλά και… κέρατο

Η Δημοτική Αρχή κάλεσε συνεργείο του ΕΟΔΥ για να κάνει ιχνηλάτηση στους κατοίκους. Από τα 150 rapid testς βρέθηκαν δύο θετικά, ένας άντρας 38 ετών και μια γυναίκα 29 ετών.

Τα δείγματα επιβεβαιώθηκαν και με μοριακό τεστ και εδώ ξετυλίγετε το κουβάρι της πικάντικης ιστορίας. Τα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά ήταν κουμπάροι και αυτό έβαλε σε σκέψεις τα δυο ζευγάρια.

Το ένα ζευγάρι είναι παντρεμένο τρία χρόνια και έχουν ένα παιδί ενάμιση έτους, ενώ το άλλο ζευγάρι έχει δύο παιδιά στο γυμνάσιο. Μένουν στο ίδιο χωριό και είχαν πολύ στενές σχέσεις. Όμως η γυναίκα του κουμπάρου υποψιάστηκε ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους.

Μια μέρα ο σύζυγος, είπε ότι θα πάει στο χωράφι παρόλο που ήταν σε καραντίνα. Η γυναίκα του υποψιασμένη τον ακολούθησε σε αποθήκη σε κοντινό χωράφι, όπου τον περίμενε η ερωμένη του.

Τους άφησε πρώτα να προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις, μπήκε κρυφά στην αποθήκη και τους κατέγραψε στο κινητό της. Μετά γύρισε στο σπίτι της χωρίς να πει τίποτα.

Το ίδιο βράδυ είπε στον άντρα της να επισκεφτούν στους κουμπάρους τους. Εκεί η απατημένη σύζυγος τους είπε ότι ήθελε να τους δείξει ένα αστείο βίντεο.

Το έδειξε μπροστά σε όλους με τον σύζυγο της 29χρονης να μένει κάγκελο. Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές και τον καυγά.

πηγή φωτό

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο