Πε. Ιαν 27th, 2022
κρουαζιέρα,TUI,Ελλάδα,Ρόδος,κρουαζιερόπλοιο,MEIN SCHIFF 5,άνοιγμα τουρισμού

Η TUI Cruises ξεκίνησε την κρουαζιέρα στην Ελλάδα καθώς σήμερα 16/5 κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν με 996 εμβολιασμένους επιβάτες κυρίως από τη Γερμανία.

κρουαζιέρα,TUI,Ελλάδα,κρουαζιέρα
Η TUI Ξεκίνησε την Κρουαζιέρα στην Ελλάδα

Πρόκειται για το «MEIN SCHIFF 5», το οποίο πραγματοποιεί επταήμερη κρουαζιέρα και ξεκίνησε το ταξίδι του από το Ηράκλειο όπου είναι και η βάση του και θα επιστρέψει εκεί. Θα παραμείνει έως τις 7 το απόγευμα με τους επιβαίνοντες να απολαμβάνουν μια εκδρομή στη Λίνδο και μετά θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για τον Πειραιά.

Η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Ταρασλιάς υποδέχτηκαν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς με μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους.

κρουαζιέρα,TUI,Ελλάδα,κρουαζιέρα

Όμως το «MEIN SCHIFF 5» δεν είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο που θα προσεγγίσει αυτό το μήνα το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου. Σύμφωνα με το προγραμματισμό, στις 27 Μαΐου θα καταπλεύσει στο νησί το «AIDA BLUE», το οποίο θα παραμείνει από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Στις 30 Μαΐου 2021 θα ακολουθήσει το «EUROPA» παραμένοντας στη Ρόδο από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και στις 31 Μαΐου αναμένονται δύο κρουαζιερόπλοια: το «CELESTYAL CRYSTAL» που θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αποπλεύσει στις 6 το απόγευμα και το «MEIN SCHIFF 5», που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη προσέγγισή του στη Ρόδο με χρόνο παραμονής στο λιμάνι από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

πηγή φωτό

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο