Πε. Ιαν 27th, 2022
φαρμα, φαρμα αποχωρηση, φαρμα spoiler

Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο περιμένει τους φανατικούς της Φάρμας το Σάββατο το βράδυ. Ένα επεισόδιο που θα έχει απ’ όλα. Είσοδο παικτών, οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια μονομαχία.

Στη Φάρμα θα μπουν οι δίδυμες χορεύτριες και θα αναστατώσουν τον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Υπηρέτες για αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάσος και η Μαρία Μιχαλοπούλου και μάλλον τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. Βλέπουμε πολλά νεύρα και εντάσεις.

Όπως θα δούμε και στο τρέιλερ ο Τάσος Ξιαρχό θα αποφασίσει να αποχωρήσει και μένει να δούμε αν θα φύγει σήμερα. Γνωρίζουμε ήδη ότι έχει αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η εβδομάδα θα κλείσει με μια μονομαχία. Μια μονομαχία που είναι και πάλι γυναικεία υπόθεση. Η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ειρήνη Κολιδά είναι οι δύο Μονομάχοι και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για να παραμείνουν.

Masterchef Spoiler 24/04: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιος αποχωρεί

Και οι δύο γυναίκες θα βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι αυτή που αποχωρεί σήμερα. Θα καταφέρει η Ειρήνη Κολιδά να παραμείνει; Θα το δούμε σήμερα το βράδυ.

Φάρμα spoiler,Φάρμα μονομάχοι,φάρμα αποχώρηση,Φάρμα

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο