Πα. Ιαν 21st, 2022
ερικα πρεζερακου, αναστασια

Την Κυριακή 11 Ιουλίου στην Καλαμάτα θα γίνει η κηδεία της ανηψιάς της Έρικας Πρεζεράκου. Η 7χρονη Αναστασία έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο τραγικός επίλογος για την οικογένεια θα γραφτεί την Κυριακή στην Πελοπόννησο.

Η Έρικα Πρεζεράκου με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία. Μαζί ανακοίνωσε και την επιθυμία της οικογένειας να φτιαχτεί ένας κήπος στη μνήμη της μικρής Αναστασίας.

“Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστασίας μας, θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής.

Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντί για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κήπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ένα κομμάτι ζωντανό (ένα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρίς .

Το γραφείο του κυρίου Πάνου Σκλια (Sklias Funerals) έχει αναλάβει τον “κήπο της Αναστασίας” στο τηλ. 210808800 & 2109810110 η www.sklias.com θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της. Να σας έχει ο Θεός καλά…”, έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου θα γίνει η κηδεία της 7χρονης Αναστασίας στην Πελοπόννησο

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο