Πυρετώδεις προετοιμασίες κάνει η Ελένη Μενεγάκη για το στήσιμο της νέας της εκπομπής στο MEGA.
Η παρουσιάστρια δίνει καθημερινά το παρόν στα γραφεία της Συγγρού και μαζί με τους συνεργάτες της προσπαθεί να στήσει την εκπομπή της όπως ακριβώς τη θέλει. Στο πλάι της, η αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή, με την οποία συνεργαζέται στενά τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 3 είναι τα πρόσωπα που θέλει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Αρχικά την Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία έχει φοβερή χημεία και αποτελούν επιτυχημένο δίδυμο. Βέβαια αυτή η συνεργασία ίσως δεν ευδοκιμήσει, καθώς η Κατερίνα Ζαρίφη θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα και θα έχει πολύωρα γυρίσματα.
Ελένη Μενεγάκη: Το Mega αγόρασε στούντιο για την εκπομπή της
Ο δεύτερος που θέλει στο πλευρό της η Ελένη Μενεγάκη είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που την έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια συνεργασία που μάλλον θα πραγματοποιηθεί.
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι το τρίτο πρόσωπο που θέλει να προσθέσει στην ομάδα της και ήδη έχει συμβόλαιο με το MEGA.
Αναμένουμε τις οριστικές ανακοινώσεις.