Πε. Ιαν 27th, 2022
battle of the couples, battle of the couples κοψιμο, γιαννης λατσιος

Το Βattle of the Couples για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Στους πίνακες τηλεθέασης άγγιξε το 2% στο δυναμικό κοινό και το 5,9% στο συνολο.

Απέναντι στη Φάρμα αλλά και το Masterchef, μάλλον το ριάλιτι ζευγαριών δεν είχε καμία τύχη, και ήδη συζητείται το κόψιμο της εκπομπής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού, το Battle of the Couples θα ολοκληρωθεί άρον άρον στα 25 επεισόδια, αντί για τα 80 που είχαν προγραμματιστεί αρχικά.

Αναλόγως θα μειωθούν και τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές. Σύμφωνα με το primetime.gr, όλα δείχνουν ότι η Γενική Διευθύντρια του σταθμού Άντζι Ντρίβα θα είναι αυτή που… “θα την πληρώσει”. Εάν συμβεί αυτό, ο μνηστήρας για την αντικατάστασή της έχει ήδη βρεθεί.

Δεν είναι κρυφό ότι υπάρχουν ανεπίσημες επαφές με τον Γιάννη Λάτσιο εδώ και καιρό, με τον ίδιο να βολιδοσκοπεί τις εξελίξεις και να περιμένει στη γωνία.

Και φυσικά, δεν θα περιμένει για μια απλή επάνοδο στα τηλεοπτικά με μια απλή θέση Διευθυντή Προγράμματος, αλλά προφανώς με αυξημένες αρμοδιότητες και λόγο στα τεκταινόμενα του σταθμού γενικότερα.

Battle of the Couples κοβεται,Γιάννης Λάτσιος,Battle of The Couples

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο