Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική Media Bachelor 21/11: Ποια Νικολέτα; Ο Bachelor προχώρησε στην επόμενη - Ποια έχει...

Bachelor 21/11: Ποια Νικολέτα; Ο Bachelor προχώρησε στην επόμενη – Ποια έχει σειρά;

Must read

Προφανώς οι εξελίξεις στην πραγματική ζωή προχωράνε πιο γρήγορα από το reality που παίζει στην τηλεόραση.

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται και κάτι καινούριο που σίγουρα φέρνει σε δύσκολη θέση τους συμμετέχοντες αλλά και τον ALPHA, που προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Μέχρι στιγμής, έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι νικήτρια θα είναι η κοκκινομάλλα Νικολέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, η σχέση της με τον Παναγιώτη έχει ήδη λήξει, καθώς φαίνεται ότι οι δυο τους δεν ταίριαξαν τελικά.

Και μόλις χθες, όπως αποκαλύφθηκε, ακόμα και οι γονείς του Παναγιώτη ήταν κομπάρσοι και όχι οι κανονικοί του γονείς.

Οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου Από το Bachelor είναι ΨΕΥΤΙΚΟΙ; Αυτοί είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ; Είναι όλα ένα σενάριο; Φώτος ΒΙΝΤΕΟ

Παρά το γεγονός, ότι και οι δύο έχουν υποχρέωση μετά το τέλος του παιχνιδιού να κάνουν κοινές εμφανίσεις, φαίνεται πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ήδη περάσει στην επόμενη, σύμφωνα με το media-insider.gr.

Ποια είναι αυτή; Η 20χρονη Μαρίνα που από την αρχή είχε εντυπωσιάσει τον Παναγιώτη με την εμφάνιση και το χαρακτήρα της.

Πολλοί περίμεναν ότι θα είναι στις δύο τελικές επιλογές του Παναγιώτη, ωστόσο εκείνη επέλεξε να αποχωρήσει μόνη της, καθώς δεν άντεχε την πίεση και τον ανταγωνισμό.

Αλήθεια ή ψέμματα, ο χρόνος θα δείξει.

Πρόσφατα άρθρα