Πε. Ιαν 27th, 2022
survivor, σοφια μαργαριτη survivor, σοφια μαργαριτη τραυματισμος

Η Survivor Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στο “Ευτυχείτε” για τη περιπέτεια της υγείας της μετά τον τραυματισμό της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Σοφία Μαργαρίτη είχε δηλώσει εξαρχής ότι μπήκε στο Survivor για καθαρά οικονομικούς λόγους. Ήταν μια από τις πιο συμπαθείς φιγούρες του φετινού Survivor. Παρότι υπήρχαν θέματα με τον πρώην σύζυγό της, αποφάσισε να αφήσει τα δύο της κορίτσια για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για το μέλλον τους. Πλέον, λόγω του τραυματισμού, δεν μπορεί να εργαστεί και να βγάλει τα προς το ζην.

Σοφία Μαργαρίτη: Ο τραυματισμός και η επιστροφή στην Ελλάδα

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενε. Ένας τραυματισμός που αρχικά φαινόταν επιπόλαιος της στέρησε τη θέση της στο Survivor.

Survivor 5/04: Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε για τις σ3ξουαλικές προτιμήσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου και έγινε χαμός

Η Σοφία Μαργαρίτη τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού της και αρχικά δεν έδωσε σημασία. Ο τραυματισμός της ήταν πιο σοβαρός από ότι φαινόταν και η Σοφία Μαργαρίτη αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ακολούθησαν χειρουργεία και όπως αποκάλυψε δεν μπορεί να εργαστεί.

Δείτε τι είπε στο “Ευτυχείτε”:

«Εγώ το δήλωσα ευθαρσώς στο Survivor ότι ο λόγος που μπήκα ήταν οικονομικός. Δυστυχώς τραυματίστηκα σοβαρά κι έκανα μία επέμβαση που ούτε μου επιτρέπει να μετακινηθώ. Βγαίνω με πατερίτσες και δεν οδηγώ. Μέχρι τέλος του Ιουνίου θα είμαι έτσι και δεν κάνει να το πατώ καθόλου. Μέχρι Σεπτέμβρη δεν μπορώ να δουλέψω κάπου και να απασχοληθώ.

Έσπασα το μεγάλο δάχτυλο σε ένα αγώνισμα. Εκεί μου είχαν βάλει την μπότα γύψο και ταξίδεψα με αυτό. Μετά είχα πόνους, έκανα εξετάσεις και έβαλα μια βίδα στο πόδι μου. Από το Survivor με στήριξε η παραγωγή γιατί δεν θα μπορούσα να αναλάβω αυτό το κόστος. Απλά το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω κάποιο διάστημα» εξομολογήθηκε η Σοφία Μαργαρίτη.

σοφία μαργαρίτη,survivor σοφία μαργαρίτη,σοφία μαργαρίτη τραυματισμός,survivor

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο