Τρ. Ιαν 25th, 2022
μαρινα πατουλη, μαρινα πατουλη j2us

Φαίνεται πως η Μαρίνα Πατούλη απασφάλισε και αποφάσισε να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή τη φορά μίλησε στο “Πρωινό” και ξεκαθάρισε αν επιστρέφει ή όχι στο J2US.

Παρακολουθώ μια παραφιλολογία που πραγματικά μου δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής για να το πούμε για τελευταία φορά γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία. Εγώ την Κυριακή βγήκα στη σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους που εξέφρασα στη δήλωσή μου. Από εκεί και πέρα δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Νίκο Κοκλώνη, ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου. Έτσι αποχαιρετώ το J2US. Αυτό είναι όλο”. Διέψευσε έτσι το γεγονός ότι παραμένει μόνιμα στο μουσικό σόου.

Ενώ στη συνέχεια η Μαρίνα Πατούλη στράφηκε και κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Και στην τελική ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά”.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο