Τε. Ιαν 26th, 2022
γη της ελιας, φιλιππος και βασιλικη

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς είναι καταιγιστικές και ο Φίλιππος με τη Βασιλική είναι το ζευγάρι που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Θα μάθουν οι Καπερνάροι για το γάμο τους; Ο Πότης “θα σκάσει” την είδηση στο Στάθη.

Μάλιστα, δε θα του πει μόνο πως η κόρη του είναι με τον Στεφανέα, αλλά και πως παντρεύτηκαν κρυφά στην Αθήνα.

Ο Στάθης θα χάσει την ψυχραιμία του, ξεσπώντας με τον πιο φρικτό τρόπο. Ο Πότης, τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως στηρίζει τον καλό του φίλο Στάθη, σε κάθε δυσκολία. Είναι δίπλα του και τον βοηθάει, πίνουν μαζί και κουβεντιάζουν παρέα.

Οι φουρτούνες για τον πρωταγωνιστή είναι πολλές. Από τη μία πλευρά η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται έναν άλλον άντρα, ενώ από την άλλη η κόρη του παντρεύτηκε αυτόν που πήγε να σκοτώσει τον αδελφό της!

Το σοκ θα είναι τεράστιο. Ο Πότης θα δει μία φωτογραφία στο κινητό της Άννας, στην οποία θα απεικονίζονται ξεκάθαρα ο Φίλιππος και η Βασιλική αγκαλιά, στην γη της ελιάς. Αμέσως, θα τρέξει στον Στάθη, δείχνοντάς του την φωτογραφία.

Η Άννα θα γίνει έξαλλη. Βέβαια, η οργή της δε θα είναι τίποτα, μπροστά στην οργή των Καπερνάρων. Ο Στάθης εισβάλλει στο σπίτι της Χάιδως και ξεκινάει τις απειλές. Όλοι είναι εναντίον όλων. Θα μπει ένα τέλος σε αυτή την άσχημη βεντέτα;

Φίλιππος και Βασιλική,Γη της Ελιάς

Πηγή

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο