Τρ. Ιαν 25th, 2022
η γη της ελιας, η γη της ελιας spoiler, η γη της ελιας μυρταλη

Η Μυρτάλη μαζί με την Ισμήνη ανακοινώνουν την ίδρυση μιας εταιρείας καλλυντικών με βασικό υλικό την ελιά. Ο Ισίδωρος φαίνεται πως δεν παίρνει τόσο καλά τα νέα.

Χωρίς να ρωτήσει κανέναν, η Μυρτάλη κατοχυρώνει στην επιχείρηση τόσο το όνομα, όσο και το σήμα των Βρεττάκων. Ο δικηγόρος της εταιρείας στέλνει στην οικεία των Βρεττάκων επιστολή, στην οποία αναγράφονται όλα τα βήματα της νεαρής πρωταγωνίστριας.

Ο Ισίδωρος και η Αθηνά πέφτουν από τα σύννεφα! Το άνοιγμα αυτό της Μυρτάλης είναι επικίνδυνο για την περιουσία της οικογένειας. Εάν το σχέδιο αυτό αποτύχει, τα χρέη θα είναι πολλά και η καταστροφή μεγάλη…

Εμπόδιο ο Ισίδωρος στα σχέδια της Μυρτάλης

Έξαλλος ο Ισίδωρος στην γη της ελιάς, θα τρέξει να της ζητήσει τον λόγο για την εταιρεία αυτή. Βέβαια, η Μυρτάλη έχει κλείσει τις πόρτες στον θείο της, αδιαφορώντας για όλα όσα της λέει. Ο Ισίδωρος τρέχει στον γιο του, ο οποίος είναι επίσης έξαλλος.

Η Μαρίνα στηρίζει την κολλητή της φίλη σε κάθε της βήμα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρχεται ξανά σε ρήξη. Τα χτυπήματα για τον Ισίδωρο είναι απανωτά. Από τη μία πλευρά έχει την Αντιγόνη κι από την άλλη την Μυρτάλη!

Ο ίδιος αναζητά τρόπους να εμποδίσει τα σχέδιά της. Θέλει να καταστρέψει την εταιρεία αυτή, πριν ανοιχτεί περισσότερο. Δυστυχώς, για κακή του τύχη, τα κορίτσια έχουν στο πλευρό τους τον Λυκούργο, ο οποίος δεν επαναπαύεται ποτέ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο