Τα παιχνίδια που ζητάγαμε από τον Άγιο Βασίλη τη δεκαετία του ΄90. Τα θυμάστε;

Η δεκαετία ΄90 έχει σίγουρα χαραχτεί στις μνήμες όλων για τη μουσική, τα ρούχα, τη μόδα, τα μαλλιά αλλά και τα παιχνίδια. Από τις πιο όμορφες δεκαετίες που βγήκαν και κυκλοφόρησαν πολλά παιχνίδια, κάποια από αυτά υπάρχουν ακόμα και σήμερα κάποια όχι.

Για όσους λοιπόν είναι νοσταλγοί αυτής της περιόδου ή θέλουν να κάνουν ένα δώρο σε ένα αγαπημένο φίλο για να του θυμίσουν τα παλιά, συγκεντρώσαμε κάποια αντικείμενα αυτής της δεκαετίας. Μπορεί να μην τα θυμάστε όλα, αλλά σίγουρα μόλις τα δείτε, θα θυμηθείτε ότι ίσως κι εσείς κάποτε τα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη.

Aυτοκόλλητα σκουλαρίκια

Ποιος δε θυμάται τα αυτοκόλλητα σκουλαρίκια;
Ποιος δε θυμάται τα αυτοκόλλητα σκουλαρίκια;

Ποιος δε θυμάται τα αυτοκόλλητα σκουλαρίκια που όλες φοράγαμε σαν μικρά παιδιά; Σε διάφορα χρώματα και σχέδια ήταν το hit της εποχής.

Ταμαγκότσι

Υπήρχε περίοδος που όλοι είχαν ένα ταμαγκότσι

Υπήρχε περίοδος που όλοι είχαν ένα ταμαγκότσι. Το πρώτο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, που έπρεπε να ταϊζεις και να ποτίζεις και να φροντίζεις το ταμαγκότσι σου προκειμένου να μην πεθάνει.

Βραχιολάκια φιλίας

Σίγουρα υπάρχουν και σήμερα κάποια σετ που μπορείς να δημιουργήσεις παρόμοια βραχιολάκια, αλλά τη δεκαετία του 90 ήταν η απόλυτη τάση για τα κοριτσάκια της εποχής.

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Τα πολύχρωμα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ήταν το αξεσουάρ που έπρεπε να έχεις σαν έφηβος. Κόκκινα, κίτρινα και μπλε τα έβλεπες παντού.

Polly Pocket

Τι να πει κανείς για την Polly Pocket; Οι μικροσκοπικές κουκλίτσες κράτησαν συντροφιά σε αμέτρητα κορίτσια
Τι να πει κανείς για την Polly Pocket; Οι μικροσκοπικές κουκλίτσες κράτησαν συντροφιά σε αμέτρητα κορίτσια

Τι να πει κανείς για την Polly Pocket; Οι μικροσκοπικές κουκλίτσες κράτησαν συντροφιά σε αμέτρητα κορίτσια τη δεκαετία του 90. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ξανά, σε παρόμοιες εκδόσεις, ωστόσο το πρωτότυπο είναι πάντα αλλιώς.

Ευχούληδες

Λατρεμένοι Ευχούληδες
Λατρεμένοι Ευχούληδες

Λατρεμένοι ευχούληδες! Από τους πιο μικρούς μέχρι τους τεράστιους που όλοι ήθελαν να αποκτήσουν, τους αγαπούσαν όλα τα παιδιά. Έμπαιναν σε μολύβια, μαρκαδόρους, στις τσάντες σαν μπρελόκ και τόσα άλλα. Αργότερα κυκλοφόρησαν και οι Ευχούληδες με τα διαμάντια στην κοιλίτσα και τόσα άλλα!

Φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης

Φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης
Φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης

Σύντροφος σε βόλτες, εκδρομές με τους συμμαθητές και τους φίλους, γιορτές και τόσα άλλα, η φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης υπήρχε παντού!

Furby

Λατρεμένος Furby

O Furby ήταν το παιχνίδι που σίγουρα πολλά παιδιά ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη, καθώς ήταν και από τα πιο ακριβά παιχνίδια της εποχής.

Μικρό μου πόνυ

Μικρό μου Πόνυ
Μικρό μου Πόνυ

Ένα παιχνίδι που ακόμη και σήμερα λατρεύουν τα μικρά κορίτσια και τη δεκαετία του 90 ήταν σίγουρα από τα πιο αγαπημένα.

φωτ.: popsugar

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *