Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε για ρούχα το 2022 – Απίστευτο!

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πλέον η πριγκίπισσα Κάθριν της Ουαλίας και όπως είναι φυσικό έχουν αυξηθεί και οι πριγκιπικές της υποχρεώσεις.

Οι περιοδείες με το σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι στην καθημερινή ατζέντα. Αυτός είναι και ο λόγος που ανανέωσε την γκαρνταρόμπα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dailymail, η νέα γκαρνταρόμπα της Κέιτ Μίντλετον άγγιξε το ποσό των 176.000 λιρών. Το 2017, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε ξοδέψει μόλις 119.000 λίρες.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιλέγει να φορέσει αρκετές φορές τα ίδια ρούχα σε διαφορετικές επίσημες περιστάσεις, ενώ για πρώτη φορά στην τελετή απονομής των βραβείων Earthshot 2022 εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, το οποίο ενοικιάστηκε από τη βρετανική πλατφόρμα HURR.

Σε αντίθεση με την βασίλισσα Ελισσάβετ, αλλά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα που δεν φορούσαν ποτέ τα ίδια ρούχα δεύτερη φορά σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Το πιο ακριβό ρούχο που φόρεσε η Kate Middleton για το 2022 ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun». Εμφανίστηκε με μία μαύρη, μακριά τουαλέτα του σχεδιαστή Roland Mouret αξίας 2.700 λιρών με εντυπωσιακά κοσμήματα τα οποία σύμφωνα με την Dailymail ήταν αξίας άνω των 10.000 λιρών.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
Advertisement
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

Recent Posts

Μεγάλος Σεισμός τώρα στην Τουρκία

Μεγάλος σεισμός τώρα στην Τουρκία μεγάθους 5.6 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή Sulusaray… Read More

18 Απριλίου, 2024

Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα αλλά έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές Σύμφωνα με το meteo.gr, την… Read More

26 Μαρτίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δήλωση από το παλάτι για την Πριγκίπισσα

Συγκινημένη δηλώνει η Κέιτ Μίντλετον από την αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου για την… Read More

25 Μαρτίου, 2024