in , ,

Καλοκαιρινό ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΪ; Ευκαιρία να γεμίσει το σπίτι σας ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Καλοκαιρινό ΦΕΝΓ ΣΟΥΪ; Ευκαιρία να γεμίσει το σπίτι σας ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Καλοκαιρινό ΦΕΝΓ ΣΟΥΪ; Ευκαιρία να γεμίσει το σπίτι σας ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Η καλοκαιρινή σεζόν είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσετε έναν καθαρό ενεργειακό χώρο στα σπίτια μας. Ειδικά στη χώρα μας, τα παράθυρά μας είναι πιο συχνά ανοικτά για να μπει ο καθαρός αέρας, ο ήλιος εκπέμπει περισσότερο επιτρέποντας στο φως να εισέλθει στα σπίτια μας σε μεγαλύτερη διάρκεια και όλα από το κρεβάτι μέχρι τα ρούχα μας είναι ελαφρύτερα και φωτεινότερα.

Είναι η τέλεια στιγμή για να καθαρίσετε βαθιά και να επαναφέρετε την ενέργεια, καθώς το σπίτι μας είναι η όασή μας. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να προσθέσετε κάποια στοιχεία Feng Shui στο χώρο.

Διαβάστε επίσης: ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΪ: Αφιερώστε 5 λεπτά και βάλτε την καλοτυχία και την αγάπη στο σπίτι σας

Με λίγα λόγια, το Φενγκ Σούι είναι μια αρχαία κινεζική τέχνη και επιστήμη που περιστρέφεται γύρω από την πρακτική της χωρικής διάταξης και του προσανατολισμού όσον αφορά τη ροή ενέργειας. Με άλλα λόγια, είναι ένας τομέας γνώσης που διδάσκει πώς να ισορροπεί την ενέργεια σε ένα δεδομένο χώρο. Αυτή η τέχνη είναι αφιερωμένη στη διασφάλιση καλής τύχης για τους κατοίκους αυτών των χώρων.

Σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι, η θερινή περίοδος στο Φενγκ Σούι σχετίζεται με το στοιχείο της φωτιάς που είναι μια ισχυρή ενέργεια του Γιανγκ. Αυτή η ενέργεια αναδεικνύει την παθιασμένη και καθοδηγούμενη πλευρά μας, μας εμπνέει να είμαστε σίγουροι και εξερχόμενοι. Είναι η ώρα που θέλουμε να είμαστε απασχολημένοι και να βρεθούμε εκεί έξω. Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν, ωστόσο, ότι εάν βιώνουμε πάρα πολύ αυτήν την ενέργεια πυρκαγιάς, μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε επιθετικοί και ευερέθιστοι. Επομένως, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε μια ισορροπία.

Καλοκαιρινές συμβουλές για το Φενγκ Σούι

  • Τοποθετήστε κόκκινα ή ζεστά διακοσμητικά χρώματα σε αυτήν την ενότητα, ακόμη και κεριά σε αυτήν την περιοχή θα φέρουν ζεστασιά και «φωτιά» στην περιοχή.
  • Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι τακτοποιημένα και οργανωμένα, ώστε η ενέργεια να μπορεί να κινείται ελεύθερα.
  • Προσθέστε φυτά όπως μπαμπού για οικονομική αφθονία ή θάμνους όπως κάκτος.
  • Βάλτε τα βραβεία ή τα τρόπαιά σας σε σημείο που θα φαίνονται.
  • Προσθέστε κόκκινα κρύσταλλα γρανάτης για να προσφέρετε δημιουργικότητα στο χώρο σας.

Διαβάστε επίσης: ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: 7 αντικείμενα που προσελκύουν την ατυχία και πρέπει αμέσως να ξεφορτωθείτε!

Επιπλέον, ακολουθούν μερικές ακόμα συμβουλές για την εξισορρόπηση της ενέργειας και του Φενγκ Σούι στο σπίτι σας για τη θερινή περίοδο:

Προσθέστε καθαριστικά φυτά στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας: Για να δώσετε στο σπίτι σας τον καθαρό αέρα που χρειάζεται, δοκιμάστε να προσθέσετε φυτά για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και ζωντανό. Θα συμβάλει επίσης στα υψηλά επίπεδα οξυγόνου.

Αγκαλιάστε το φυσικό φως: Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος σας έχει άφθονο φυσικό φως, καθώς αυτό μπορεί να φέρει αναζωογονητικές σκέψεις και θετική ενέργεια στον χώρο σας.

Χρήση νερού: Όχι μόνο ο ήχος του ρέοντος νερού θεραπεύει, αλλά η κίνηση και η εικόνα του θα φέρουν καθαρότητα και σαφήνεια στο σπίτι σας. Εάν ένα σιντριβάνι δεν είναι ρεαλιστικό, δοκιμάστε να τοποθετήσετε εικόνες νερού γύρω από το σπίτι σας (καταρράκτες, ποτάμια κ.λπ.) Ακριβώς όπως το νερό είναι καθαρό και κινούμενο, το ίδιο θα κάνει και η ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Παίξτε με κρύσταλλα: Η αντανάκλαση και ο φωτισμός των κρυστάλλων μπορούν να φέρουν μια ισχυρή εικόνα και ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Η ανάρτηση ενός κρυστάλλου στο σπίτι σας μπορεί να αντικατοπτρίζει το πλήρες φάσμα χρωμάτων στο χώρο σας μόλις το χτυπήσει η λάμψη του ήλιου.

Κρεμάστε έργα τέχνης: Το έργο τέχνης μπορεί να είναι πολύ ανακλαστικό, αλλά προσωπικό για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Κρεμώντας το έργο τέχνης, ενισχύετε το πνεύμα σας και αφήνετε στο χώρο σας να έχει περισσότερη θετική ενέργεια από τη δημιουργική εργασία.

Φωτό

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Thalia P.

Καλοκαιρινές Δροσερές Σαλάτες με Φρούτα και Λαχανικά! Πρέπει να τις Δοκιμάσεις!

Καλοκαιρινές Δροσερές Σαλάτες με Φρούτα και Λαχανικά! Πρέπει να τις Δοκιμάσεις!

Κώστας Βουτσάς: Όταν έκανε πρόβα στην Επίδαυρο για τις "Όρνιθες" (ΦΩΤΟ)

Κώστας Βουτσάς: Όταν έκανε πρόβα στην Επίδαυρο για τις “Όρνιθες” (ΦΩΤΟ)