ΤΕΛΟΣ Μέγκαν και Χάρι! Η Eλισάβετ έγραψε τον επίλογο με ανακοίνωση της. Η Μέγκαν διέλυσε την μοναρχία;

Μετά από πολλές εικασίες από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν δήλωσαν τις προθέσεις τους την περασμένη εβδομάδα, η δήληση της Βασιλισσας ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο σχετικά για το τι θα γίνει στο μέλλον για τους Sussex Royals. Η Βασίλισσα δήλωσε οτι υπάρχουν πολύπλοκα ζητήματα που θέλουν χρόνο για να επιλυθούν και οι τελικές αποφάσεις θα υπάρξουν μέσα στι επόμενες μέρες.

ΤΕΛΟΣ Μέγκαν και Χάρι! Η Eλισάβετ έγραψε τον επίλογο με ανακοίνωση της. Η Μέγκαν διέλυσε την μοναρχία;

Η δήλωση ανακοινώνει μια «περίοδο μετάβασης» για το βασιλικό ζευγάρι και τον μικρό τους γιο Archie καθώς περνούν τον χρόνο τους στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μειώνουν την εξάρτηση τους από τα δημόσια κονδύλια.

Το ζήτησαν κι έγινε! Το Madame Tussauds απομάκρυνε τον Χάρι και την Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια

Η δήλωση της Βασίλισσας σχετικά με τις συνομιλίες ακολούθησε μια προηγούμενη κοινή δήλωση που εκδόθηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος περιέγραψε ως ψευδής ιστορία του βρετανικού εφημερίδας που ισχυριζόταν ότι ο Χ’άρι και η Μ’έγκαν αισθάνθηκαν ότι εξαναγκάστηκαν να εκδιωχθούν με συμπεριφορά “εκφοβισμού” μέσα στην οικογένεια. Δεδομένου ότι και οι δύο αδελφοί έχουν μιλήσει τους τελευταίους μήνες για την προηγούμενη στενή φύση της σχέσης τους που αλλάζει, θα θεωρηθεί ως ένδειξη της ενότητας σε μια σημαντική ημέρα για το μελλοντικό σχήμα της βρετανικής μοναρχίας.

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *