Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική Lifestyle ΚΙ ΟΜΩΣ το διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισσάβετ έκρυβε ένα ΜΗΝΥΜΑ για το...

ΚΙ ΟΜΩΣ το διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισσάβετ έκρυβε ένα ΜΗΝΥΜΑ για το Χάρι και τη Μέγκαν

Must read

adminhttps://lifebuzz.gr/
Ειδήσεις, τελευταία νέα, επικαιρότητα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο.

Η Βασίλισσα κάλυψε πολλά θέματα κατά τη διάρκεια του τεσσεράμισι λεπτών διαγγέλματός της σχετικά με τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, την Κυριακή το βράδυ.

Σε μια ομιλία που μεταδόθηκε ταυτόχρονα μέσω της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου και μέσω των λογαριασμών των κοινωνικών μέσων της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα μοιράστηκε την συμπάθειά της για τις κακουχίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι ως αποτέλεσμα της πανδημίας, ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για τη συνεχή εξυπηρέτηση και τη σκληρή δουλειά τους , και ενθάρρυνει τους πολίτες της Κοινοπολιτείας να συνεχίσουν να ασκούν κοινωνική απόσταση και να μένουν στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όλα αυτά ήταν αρκετά αναμενόμενα. Αυτό που δεν ήταν τόσο αναμενόμενο ήταν η προσωπική χροιά που πήρε η ομιλία, όταν η βασίλισσα έκανε συγκρίσεις μεταξύ αυτού που ζούμε τώρα και των περιστάσεων που περιβάλλουν το πρώτο της διάγγελμα το 1940, κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη συνέχεια, σε μια πιο προσωπική στιγμή, η βασίλισσα φάνηκε να στέλνει ένα μήνυμα για τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες, περίπου 5.500 μίλια μακριά από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

“Σήμερα, για άλλη μια φορά, πολλοί θα αισθανθούν μια οδυνηρή αίσθηση αποχωρισμού από τους αγαπημένους τους, αλλά γνωρίζουμε βαθιά ότι είναι αυτό είναι το σωστό που πρέπει να γίνει”, είπε, χτυπώντας μια ευαίσθητη χορδή. “Ενώ έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις πριν, αυτό είναι διαφορετικό, αυτή τη φορά, εμείς μαζί με όλα τα έθνη κάνουμε μια κοινή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τις μεγάλες προόδους της επιστήμης και την ενστικτώδη συμπόνια μας για να θεραπεύσουμε. ”

Το διάγγελμα της Βασίλισσας έκρυβε και ένα μήνυμα για τον εγγονό της Χάρι
Το διάγγελμα της Βασίλισσας έκρυβε και ένα μήνυμα για τον εγγονό της Χάρι

Φωτό

Πρόσφατα άρθρα