GNTM 5
GNTM Αποχώρηση 15/11: Αυτό το μοντέλο “έφαγε πόρτα” – Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε
Ακόμα μια αποχώρηση μετράει το GNTM μετά την “υγρή” δοκιμασία που δυσκόλεψε λίγο τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας.
Τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν με τον Εμμάνουελ, κάτω από το ντουζ και να πάρουν σέξι, αλλά όχι πρόστυχες πόζες.
Η Ραφαέλα είχε την καλύτερη φωτογραφία αν και είχε πάρει το disadvantage από τη Βικτώρια και είχε λιγότερο χρόνο για να ποζάρει.
Μάλιστα, η Βικτώρια θεώρησε ότι η πόζα της συναδέλφου της ήταν πρόστυχη. Στις δύο χειρότερες θέσεις βρέθηκαν η Ζωή και η Αλεξία Τράικο.
Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM το βράδυ της Δευτέρας ήταν τελικά η Κύπρια Ζωή που άφησε τη βίλα.
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram
GNTM 5
GNTM 5: Αυτές είναι οι τέσσερις νέες παίκτριες – Σε ποιες δεν άρεσε το φετινό Makeover;
Βραδιά makeover αλλά και νέων αφίξεων ήταν η Δευτέρα στο GNTM και οι εκπλήξεις για τα κορίτσια ήταν απανωτές.
Όπως είχαν υποσχεθεί η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Τρύφωνος διάλεξαν τις τέσσερις κοπέλες που θα μπουν στη βίλα. Αυτό έγινε για να ισορροπήσει ο αριθμός των κοριτσιών μετά τις συνεχείς αποχωρήσεις.
Αυτές είναι η Ραφαέλα, η Γεωργιάννα, η Ντορέλα και η Ειρήνη. Κάποιες χάρηκαν με την άφιξή τους και κάποιες όχι.
Οι 17, πλέον, κοπέλες αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, προκειμένου να γίνει το φετινό makeover. Οι αλλαγές δεν ήταν ριζικές, όπως άλλες χρονιές, αλλά ακόμα κι έτσι κάποιες δεν έμειναν πολύ ευχαριστημένες με τη μεταμόρφωσή τους.
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram
GNTM 5
GNTM Spoiler 31/10: Αυτή είναι η τελική επτάδα
Το GNTM συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέσα από τη συχνότητα του STAR, αλλά φέτος πλήττεται από τις απανωτές αποχωρήσεις.
Πέντε είναι τα κορίτσια που μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς. Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σωφρονίου και ο Γιώργος Καράβας έχουν αποφασίσει να βάλουν στο ριάλιτι μόδας παίκτριες του bootcamp.
Πάντως τα γυρίσματα του GNTM έχουν προχωρήσει αρκετά, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της ON TIME ήδη έχουν μείνει μόνο επτά κορίτσια μέσα στη βίλα.
Μάλιστα, αυτές οι 7 βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια φωτογράφιση προκειμένου να βγει η τελική εξάδα.
Οι επτά κοπέλες που βρέθηκαν σε αυτή τη φωτογράφιση ήταν η Κότυ Γουγούση – Camacho, η Μάρα Μάρλη, η Μύρια Κυριακίδου, η Βικτώρια Μυροφορίδου, η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Κάτια Κίζιμα.
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram
GNTM 5
GNTM 5: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας
Ακόμα μια αποχώρηση είδαμε χθες στο GNTM 5 μετά τις δύο απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις που τάραξαν τους κριτές.
Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Τρύφωνος και ο Γιώργος Καράβας αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία σε κορίτσια που απέρριψαν στο bootcamp μετά τις τέσσερις οικειοθελείς αποχωρήσεις.
Την ανακοίνωση για τα κορίτσια που μπαίνουν θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα. Εντωμεταξύ, τα κορίτσια που έχουν απομείνει δοκιμάστηκαν σε μια δοκιμασία “Sex and the City”. Έπρεπε να συνεργαστούν με δύο συναδέλφους τους και να βγάλουν την καλύτερη φωτογραφία.
Για ακόμα μια φορά, η Γέβα και η Μικαέλα τα κατάφεραν και είχαν τις δύο καλύτερες φωτογραφίες. Αυτή τη φορά, τη δουλειά την πήρε η Γέβα, η οποία έδειχνε πολύ χαρούμενη για αυτό.
Η Τζούλια και η Δέσποινα είχαν τις δύο χειρότερες φωτογραφίες. Και μπορεί η Δέσποινα να εκνεύρισε τους κριτές λέγοντάς τους ότι κουράστηκε στη φωτογράφιση, αλλά η Τζούλια ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM 5.
«Δεν πειράζει, φεύγω με το κεφάλι ψηλά! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, που πιστέψατε και που πιστεύετε σε μένα! Είμαι εδώ για τις επιστροφές!» είπε κλαίγοντας στους κριτές η Τζούλια.
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram
- Ειδήσεις3 μήνες ago
La Liga: Ο Μοράτα… λύτρωσε στο 94΄ την Ατλέτικο, 1-0 εκτός έδρας την Τζιρόνα – Δείτε το γκολ
- ERT3 μήνες ago
ΔΥΠΑ: Παρατείνεται έως τις 20/3 η υποβολή των αιτήσεων για τον Β΄ κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικότητας νέων
- ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ3 μήνες ago
Κρήτη: 39χρονος κακοποιούσε κατ΄ εξακολούθηση την 21χρονη σύντροφό του, τον κατήγγειλε στην αστυνομία
- Survivor All Star4 μήνες ago
Κατερίνα Δαλάκα: Επιστρέφει στην Ελλάδα – Η πρώτη της ανάρτηση μετά το Survivor
- SKAI2 μήνες ago
Δήλωση του Νίκου Παππά, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών
- Ειδήσεις4 μήνες ago
ΚΛΕΙΣΤΕΣ και οι λαϊκές αγορές στην ΑΤΤΙΚΗ τη ΔΕΥΤΕΡΑ
- Lifestyle8 μήνες ago
Καρμίνιο: Ο σιωπηλός εχθρός μέσα στο πιάτο μας. Η φυσική κόκκινη σκανθαρούχα χρωστική ουσία που υπάρχει σε αυτά που τρώμε
- Showbiz4 μήνες ago
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πήρε το πτυχίο της στο life coaching και το γιορτάζει