Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική News ΣΑΛΟΣ με ραδιοφωνική παραγωγό στη Θεσσαλονική - Πήγε στην παραλία να αθληθεί...

ΣΑΛΟΣ με ραδιοφωνική παραγωγό στη Θεσσαλονική – Πήγε στην παραλία να αθληθεί παρά τα μέτρα απαγόρευσης (video)

Must read

Jim Taylor
Ο Jim Taylor είναι content marketer και έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά blogs και sites. Αγαπημένα θέματα, όσα αφορούν το σπίτι και το ευζείν.

Προκειτα για την ραδιοφωνική παραγωγό Ρούλα Κουσκούση, η οποία αποφάσισε να αψηφήσει τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονικής και να πάει να αθληθεί μαζί με το γιο της.

Το βίντεο που τράβηξε περαστικός από το σημείο, δείχνει τη γυναίκα να γίνεται έξαλλη όταν αστυνομικοί τη σταματούν και της εξηγούν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη βόλτα της καθώς υπάρχει απαγόρευση.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί τη ρώτησαν αν έχει στείλει μήνυμα για τη μετακίνησή της και η ίδια απάντησε αρνητικά, αναγκάζοντας τους να της κόψουν την αντίστοιχη κλήση.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με την παραγωγό να παίρνει το μπλοκ και να το σκίζει μπροστά τους και να φωνάζει διάφορα περί συνομωσιών και “οργανωμενων σχεδίων”.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να την ηρεμήσουν δεν αντέδρασαν και έτσι η παραγωγός αποχώρισε σε έξαλλη κατάσταση μαζί με το παιδί της.

Δείτε το video:

https://youtu.be/a10GmsirnUA
Έντονος καβγάς γυναίκας και αστυνομικών μετά την απαγόρευση
Έντονος καβγάς γυναίκας και αστυνομικών μετά την απαγόρευση

Φωτό

Πρόσφατα άρθρα