in ,

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 25/9/2019


–Κριός

Κάντε αλλαγές στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά, καθώς θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

Ταύρος

Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες, που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς.

Δίδυμοι

Εαν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιείστε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας. Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα κι αν συμφωνείτε μαζί τους.

Καρκίνος

Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με το σύντροφό σας με τις φιλικές που έχετε, με αποτέλεσμα να γεμίζετε διλήμματα και να κάνετε ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

Λέων

Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευτείτε. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να τα διορθώσετε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

Παρθένος

Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες, που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε απρόσμενα γεγονότα, να έχετε υπομονή και ευελιξία, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.

Zυγός

Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Είναι η κατάλληλη να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε τη στάση που είχατε σε καταστάσεις οι οποίες απαιτούν κόπο, αλλά έχουν μικρό όφελος.

Σκορπιός

Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοσή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα αλλά και για να αναπτύξετε κοινωνική δραστηριότητα.

Τοξότης

Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Λειτουργήστε με βάση τη λογική και αποδεχτείτε κάποια γεγονότα, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω και αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας. Αισθανθείτε πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως έρθουν.

Υδροχόος

Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψτε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν, όση προσπάθεια και να κάνετε.

Ιχθύς

Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις προτού ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες.Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

To καταπληκτικό σπίτι της Τζένιφερ Άνιστον στο Μπέβερλι Χιλς

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου