Πα. Ιαν 21st, 2022
νικος χαρδαλιας

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Χαρδαλιάς και η οικογένειά του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το πρωί της Δευτέρας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον αναρρώνει στην εντατική.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος του ευχήθηκε περαστικά, ωστόσο, όπως πάντα, υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν πικρόχολα σχόλια. Ένας εξ αυτών έγραψε: «Να και ένα ευχάριστο, άντε καλά ξεκουμπίδια» προκαλώντας την οργή της κόρης του, Ιωάννας Χαρδαλιά.

Η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου! Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας… Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ΄όλα σεβαστές – ή τουλάχιστον πρέπει να είναι – θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία… μιας ολόκληρης οικογένειας! Δεν είναι ευχάριστο, λοιπόν, και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται! Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας… Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο