Κλείδωσαν οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα. Ποιοι το δικαιούνται, ποιοι μένουν εκτός

Οι αποφάσεις για το κοινωνικό μέρισμα θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες για τους δικαιούχους. Ο κ. Σταϊκούρας μιλώντας στο Σκάι ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν οι δικαιούχοι που θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα, ενώ συμπλήρωσε ότι το υπερπλεόνασμα θα πάει σε ευαίσθητες ομάδες ξεκινώντας από τους άνεργους.

«Βούληση μας είναι η μείωση των φόρων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις», είπε  ο κ. Σταϊκούρας, ενώ τόνισε την ξεκάθαρη στόχευση αυτής της κυβέρνησης για μείωση φόρων.

Ο υπουργός προανήγγειλε ότι νωρίτερα από το 2021 θα αρχίσει η μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας μείωσης του ΕΝΦΙΑ και το 2020.

Ο κ. Σταϊκούρας, επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει ΕΝΦΙΑ στα χωράφια, ενώ δεσμεύτηκε ότι ότι το εισόδημα των πολιτών το 2020 θα είναι μεγαλύτερο από το 2019.

Τόνισε ότι δε θα υπάρχει παράταση για τη ρύθμιση των δανείων και κάλεσε τους πολίτες να προβούν στην άμεση ρύθμισή τους για να μη χάσουν τις προθεσμίες.

Όπως όλα δείχνουν και πλέον μετά τις δηλώσεις από επίσημα χείλη, οι ανακοινώσεις για το κοινωνικό μέρισμα είναι ζήτημα ολίγων ημερών.

Σε λίγες μέρες οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος
Σε λίγες μέρες οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *