Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Καραντίνα στο σπίτι: Ποιο δωμάτιο να αποφύγετε αν θέλετε να αποφύγετε τους καβγάδες

Must read

Το #Μένουμε Σπίτι είναι πλέον η καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς καθώς διανύουμε μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ας δούμε και την πιο αστεία πλευρά αυτού του εγκλεισμού. Ποιο είναι άραγε το δωμάτιο που πρέπει να αποφεύγουμε να συγκεντρωνόμαστε σαν οικογένεια για να αποφεύγουμε και τους καβγάδες;

Έρευνα αποκάλυψε ότι το 82 τοις εκατό των ανθρώπων παραδέχτηκε τσακώνονται κυρίως για οικιακά θέματα. Οτιδήποτε από τα σκουπίδια μέχρι τον πλύσιμο των πιάτων, είναι καυτά θέματα που προκαλούν διαφωνίες.

Το σαλόνι βρέθηκε να είναι το κύριο πεδίο μάχης στο σπίτι. Πάνω από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι διαφωνεί σε αυτό το δωμάτιο.

To σαλόνι είναι το δωμάτιο που τσακωνόμαστε πιο συχνά
To σαλόνι είναι το δωμάτιο που τσακωνόμαστε πιο συχνά

Οι τηλεοπτικές επιλογές διαπιστώθηκε ότι είναι η μεγαλύτερη αιτία των τσακωμών με το ένα τρίτο των ψήφων. Ωστόσο, τα ψίχουλα στον καναπέ ήταν αρκετό για να αναγκάσει το 16% των ερωτηθέντων να διαπληκτιστούν. Ενώ ένας στους δέκα παραδέχτηκε ότι τσακώνονται για το καλοριφέρ.

Η κουζίνα ήταν το δωμάτιο που ήρθε δεύτερο με μικρή διαφορά για το ξεκίνημα καβγάδων.

Το πλύσιμο των πιάτων ήταν η αιτία της έριδας για το μεγαλύτερο αριθμό ερωτηθέντων. Μια στοίβα από βρώμικα πιάτα και κατσαρόλες ξυπνάει τα πάθη στην κουζίνα.

Τα βρώμικα πιάτα αποτελούν τη νούμερο 1 αιτία τσακωμού

Εσείς σε ποιο δωμάτιο τσακώνεστε περισσότερο;

Φωτό

Πρόσφατα άρθρα